Saznajte nedeljni horoskop: 1. decembar – 7. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Ukoliko ste single, moguće je da ćete biti u potrazi za osobom koja će vam reći šta vam je potrebno i šta želite da čujete. Čini se da ste napokon naučili lekcije iz prošlih veza i otkrili šta je ono što zaista želite u odnosu. Mogli biste da upoznate potencijalnog ljubavnog partnera, ali pre nego što uđete u odnos – budite sigurni da ste spremni da se posvetite. Ako ste u vezi, probajte da razumete šta pokreće vaš odnos. Ne dozvolite da različito mišljenje partnera izazove konflikt, takvi izazovi bi trebalo da budu suočeni s empatijom i dijalogom.

POSAO: Vaša odlučnost i trud neće proći neprimećeno, što može rezultirati povišicom ili čak unapređenjem. Imajte na umu da ćete postići mnogo više ukoliko sarađujete sa svojim kolegama ili poslovnim partnerima. Što se tiče finansija, pobrinite se da napravite dobar plan potrošnje, kao i da utvrdite svoj budžet (i njegovu namenu za različite potrebe). Ispravne odluke danas dovešće vas do finansijske sigurnosti sutra.

ZDRAVLJE:  Budite spremni za duhovno putovanje i zaronite u svet joge i meditacije. Sada je savršeno vreme da počnete da vežbate svoju svest i svakodnevni stres ostavite iza sebe. Osećaćete se bolje nego inače, ali ipak – obratite pažnju na obroke u kasne sate, jer mogu da izazovu probleme sa stomakom. I ne zaboravite da pratite krvni pritisak, zato što stres koji osećate može da utiče i na fizičko zdravlje.

2 bik Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Odbacite površne veze kao takve, bolje je biti slobodan nego u odnosu koji je neispunjujuć. Savetujemo da ne živite u iluziji i ne čekate nekoga kome ste samo jedna od opcija. Setite se, mixed signali ne postoje, postoje samo osobe koje su nedovoljno zainteresovane za vezu i drže vas po strani. Ako ste u vezi, nesporazum možete da rešite iskrenim razgovorom i dogovorom o zajedničkim ciljevima. Razgovori će učvrstiti vaš odnos i pomoći mu da raste, radite zajedno na postavljanju čvrstih temelja za budućnost i bićete zadovoljni rezultatima.

POSAO: Tok vaše karijere zavisiće od toga koliko ste u stanju da kreativno izrazite sebe i pokažete svetu različite talente koje posedujete. Radite na poslovnim projektima u kojima ćete moći da izrazite svoje kvalitete jer ćete kroz inovativnost uspeti da stvorite nove (i profitabilne) prilike. Pobrinite se da upravljate svojim finansijama na odgovoran način i mudro raspolažete svojim novcem.

ZDRAVLJE: U narednom periodu, posvetite posebnu pažnju svom mentalnom zdravlju i potrudite se da održite emocionalnu ravnotežu. Mogli biste da se nađete u stanju burnouta (ali i da postanete preplavljeni zbirom različitih emocija). Ovo je pravo vreme za detoksikaciju i oslobađanje od emocionalnog tereta.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Posetite nova i drugačija mesta i sprijateljite se s novim ljudima, ne bojte se da se povežete na osnovu zajedničkih interesovanja. Vaša “prava” osoba koju uporno čekate nije nužno nasumična osoba iz kluba ili čak ni zajednički poznanik, već upravo neko sa kim delite ključne vrednosti, stavove i hobije. Ako ste u vezi, planirajte aktivnosti sa partnerom kako biste se dodatno povezali i stvorili trajne uspomene.

POSAO: Nedelja pred vama će doneti promenu u tome kako doživljavate sebe. Shvatićete da su vaše nesigurnosti u vezi sa poslom samo plod vaše mašte i usvojićete samouveren pristup u upravljanju svakodnevnim zadacima. Prihvatite podršku svojih kolega kad god je potrebno i odbacite ideju da u svemu morate da budete samostalni. Takođe ćete primetiti da su vaši finansijski strahovi bili zasnovani na pogrešnoj pretpostavci, ključ je u tome da imate poverenja u sebe (i ne donosite važne karijerne odluke iz straha).

ZDRAVLJE: Savetujemo da izbegavate sve što je hladno, od hladnih prostorija do pranja ruku hladnom vodom. Takođe, budite pažljivi pri vežbanju kako ne biste preopteretili kolena. Obratite pažnju na mentalno zdravlje jer ćete biti prezauzeti rešavanjem problema drugih. Sjajno je što ste voljni da pomognete, ali pazite da ne stavite previše tereta na sebe. Izbegavajte stres i pritisak jer mogu ostaviti trajne negativne posledice (brinite i o sebi dok brinete o drugima).

4 rak Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, uvek možete da probate da pronađete svoju sreću na nekom društvenom događaju ili čak preko bliskog prijatelja. Naravno, ako nemate bogat društveni život – možda biste mogli da se aktivirate na aplikacijama za upoznavanje i pokušate da pronađete novog potencijalnog partnera upravo tamo. Rakovi u vezi, nemojte da odustajete od svog partnera posle prvog nesporazuma. Organizujte romantičnu večeru ili izrazite svoje osećanja na kreativan način poput darivanja poklona bez posebnog povoda. Obećavamo, to će pozitivno uticati na tok vaše veze!

POSAO: Ove nedelje, plodovi vaših odluka će biti očigledni (da ne kažemo: kako ste sejali, tako ćete i da žanjete). Posvetite se i uzdržite od brzopletih odluka, kao i nepravilnih i neodgovornih finansijskih koraka. S druge strane, strpljenje će vam pomoći da se izborite sa novonastalim problemima u karijeri. Ne propuštajte prilike i detaljno razmotrite svaku važnu investicionu odluku. Na poslovnom planu je potrebno planirati strategijski, a opreznost će vam doneti nagradu (možda čak i više novca i povećanje plate).

ZDRAVLJE: Pripremite se za izazovnu nedelju što se tiče zdravlja. Astrološki aspekti pokazuju da možete doživeti manju bolest ili povredu, stoga je važno da budete posebno oprezni pri aktivnostima poput vožnje, vežbanja ili igranja na otvorenom. Sunce će aktivirati vašu šestu kuću, koja je povezana s donjim abdomenom. To znači da ishrana može značajno da utiče na vaše fizičko blagostanje. Odaberite uravnoteženu i umerenu dijetu koja neće opteretiti vaša creva. Post takođe može biti koristan.

5 lav Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Preuzmite određene rizike i istražite svoje emocije. Ovo je dobro vreme da se sastajete s ljudima sličnih interesovanja i učestvujete u aktivnostima koje volite, a za koje nikako da odvojite vreme. Međutim, ovo je izazovan period za započinjanje ozbiljne veze. Trebalo bi da razmotrite probleme koje vas muče na ličnom planu pre nego što se upustite u vezu sa novom osobom. Ako ste u vezi, budite otvoreni i iskreni s partnerom o svojim strahovima i nesigurnostima.

POSAO: Vaš profesionalni život može biti izazovan, ali ništa nije nemoguće ako ste odlučni u postizanju svojih dugoročnih ciljeva. Fokusirajte se i uložite maksimalni napor kako biste bili zadovoljni rezultatima obavljenog posla. Ne tražite “kraći put” ili kompromise kada je u pitanju kvalitet projekata na kojima radite. Temeljna posvećenost i analitički pristup zadatku može potrajati, ali rezultati će biti vrlo nagrađujući i trud će se isplatiti.

ZDRAVLJE: Pozitivne promene stila života će značajno koristiti vašem blagostanju. Fokusirajte se na organizovanje obroka kako biste uspostavili zdraviju rutinu (odredite tačno vreme kada ćete jesti svakog dana). Važno je da ograničite prekomernu upotrebu telefona ili laptopa kako ne biste naprezali oči. Vaša treća kuća, koja je povezana s multitaskingom, biće naročito aktivna, što ukazuje na period pun obaveza. Zato savetujemo da pravite pauze i osigurate sebi potreban odmor.

6 devica Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Obaveštenje za single Device: vaši potencijalni partneri su povezani s vašim poslom i finansijama, pa će vam možda upravo osoba iz karijerne sfere privući pažnju. Ipak, ulazak u vezu sa kolegom sa posla nije naivna odluka, pa budite sigurni da ste obezbedili ravnotežu između privatnog i poslovnog života (jer ukoliko se stope u jedno, može doći do zbrke). Ako ste u vezi, povedite ozbiljan razgovor s partnerom o finansijama, cenjenje monetarne vrednosti i timski rad može vas učiniti jačim kao par.

POSAO: Ove nedelje izbegavajte suvišne kontroverze ili razgovore o svom poslu ili novcu s drugima (ne iznosite lične podatke). Uključite se u produktivne saradnje na poslu, timski rad vam može doneti povoljne rezultate i srdačne odnose sa kolegama. Takođe, razmotrite svoj finansijski budžet, držite se svojih ciljeva i osigurajte da nema nepotrebnih troškova.

ZDRAVLJE: Čini se da bi preopterećnost finansijama mogla da vas dovede do stanja anksioznosti i opsesivnosti povodom budućnosti. Kako biste smanjili stres i bol u mišićima, pokušajte da uključite vođenu meditaciju i osnovno istezanje u svoju rutinu. Možeš da budete skloni bolu u leđima i mišićnim grčevima, stoga je važno da brinete o svom zdravlju. Izbegavajte preskakanje obroka kako biste sprečili kiselinu u želucu i održavali balansiranu ishranu. Ne zaboravite da se posvetite nezi sebe i potražite podršku ako je to potrebno.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments