Saznajte nedeljni horoskop: 15. decembar – 21. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: U vašoj kući ljubavi tokom ovog perioda će se pojaviti veoma povoljni događaji, koji će povećati vaše urođene strastvene sklonosti. Iako ćete se možda naći potpuno u bujici emocija, koje vam “mute” razum, uskoro ćete se pribrati i podrobnije slušati partnera. Sada nije vreme za važne odluke, iskažite smirenost i strpljenje. Slobodni Ovnovi, ovo je idealan trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Neizmerno ćete uživati u putovanju unutar ili van zemlje. Promena je u vazduhu, a vi možete maksimalno iskoristiti priliku da promenite način na koji doživljavate stvarnost.

POSAO: Ne odbijajte korisnu saradnju u teškim vremenima. Komunikacija sa partnerima će vam pomoći da stabilizujete finansijsku situaciju i postavite temelje za buduće uspehe. Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije. Bez obzira da li neko blizak odobrava vaše planove ili ne, to ne bi trebalo da vas spreči da ih sprovedete do kraja, ali prethodno detaljno analizirajte sve moguće ishode.

ZDRAVLJE: Sezonske smetnje muče one sa osetljivim sinusima, a i hronične tegobe će se pojačati u ovom periodu emotivne nestabilnosti i turbulencija. Razmišljajte o tome kako je život čudesan dar, osetite zahvalnost i ojačajte samopoštovanje.

2 bik Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Pred praznike, osetićete potrebu za podrškom i saosećanjem supružnika i rođaka, tražićete od njih da podele svoja razmišljanja i ideje i potraže prilike da provedu više vremena u bliskom porodičnom krugu. Nebeska konfiguracija vas podstiče da pričate o svojim osećanjima. Drugačije organizujte svoju dnevnu rutinu sa partnerom, potrebna vam je promena, ali o tome prvenstveno otvoreno razgovarajte i nađite rešenje koje oboma odgovara. Slobodni Bikovi, ako osećate da postoji određena vrsta barijere za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo podrobnije istražite samoanalizom. Razgovor sa osobom od poverenja ili terapeutom uvek je dobra opcija. Imaćete koristi od pravljenja planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje.

POSAO: Najvažnije probleme rešite potpisivanjem ugovora. Počećete aktivno da završavate svoje zadatke (koje već izvesno vreme odlažete) i bavite se planovima koje ste zacrtali. Razmislite da li vam ide u prilog da se dogovorite o upoznavanju novih saradnika, mada se networking uvek, na ovaj ili onaj način, kad tad, isplati. Budite obazrivi jer je moguće da će pojedini nedavni predlozi dovesti do finansijskih gubitaka.

ZDRAVLJE: Bićete pomalo nestabilnog zdravlja i mučiće vas razni simptomi – vreme je da posetite lekara i uradite sve osnovne analize. Male smetnje treba otkloniti dok su male.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramatičnost, a takođe donosi transformaciju kroz duboke emocionalne reakcije, koje morate da izbegavate kako biste sprečili da povredite sebe i partnera. Budite strpljivi i ne odvraćajte se od zacrtanog zajedničkog puta. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima. Slobodni Blizanci, skupite hrabrost i pozovite simpatiju na sastanak – nikad se ne zna šta se može izroditi. Životu izađite u susret – ne možete podrazumevati da će vam nešto pasti s neba.

POSAO: Nećete ostaviti dobar utisak na kolege ako se prikazujete kao radoholičar koji želi da preuzme njihove zadatke. Uprkos emocijama koje teško možete zadržati za sebe, možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh. Nemojte žuriti ili dozvoliti agresivne ispade samo da biste dokazali da ste u pravu. Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost.

ZDRAVLJE: Prilično se dobro osećate i prilično ste stabilni – nivo energije vam je konstantan, možda vam nedostaje malo više kretanja i boravka na svežem vazduhu.

4 rak Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Ako vi i vaš partner delite nade i strahove iz srca, onda postoje sve šanse da odnos podignete na novi i intimniji nivo. Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate i pronađete taj najvažniji emocionalni sklad. Slobodni Rakovi, budite oprezni, jer tokom ovog perioda imate tendenciju da dozvolite da vam se približe oni koji to ne zaslužuju. Nedeljni horoskop upozorava da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu, ali to ne mora nužno da znači negativno. Procenite kako se osećate jer je to ključ za pravi izbor. Predstoji vam putovanje koje će doneti preko potrebne uvide.

POSAO: Budite fer ako morate da razgovarate o propustima na svom radnom mestu – i ne krivite svoje kolege. Iako je možda nastupio turbulentan period zbog predstojećih praznika, nemojte sebe stresirati zbog velikog broja obaveza, već radite stvari jednu po jednu, kako bi svaka bila odrađena valjano. Ako su obaveze uzele maha, uzmite odmor i provedite praznike sa najmilijima – kako bi se na posao vratili rasterećeniji.

ZDRAVLJE: Skakaće vam pritisak od nervoze i naboja na poslovnom planu i živci će vam vam biti zategnuti kao strune, pa zato pokušajte da se opustite. Ako je jedini način da nešto udarate – udarajte jastuk ili vreću za boks.

5 lav Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Vaš smisao za humor dolazi do izražaja tokom ovog ciklusa i ako postoji bilo kakav problem između vas i vašeg partnera, onda uz dobronamernu komunikaciju i sposobnost da budete otvoreni i iskreni jedno prema drugome, trebalo bi da budete u mogućnosti da se nasmejete jer, u ovakvim trenucima, dobro u vezi daleko nadmašuje problematično. Trudite se da ne vodite razgovore o intimnim temama sa onima koje ste tek upoznali, jer mogu to zloupotrebiti. Slobodni Lavovi, budite strpljivi, jer zvezde poručuju da će se interesantna osoba pojaviti onda kad se najmanje nadate – samo širom otvorite oči i dozvoljavajte stvarima da se dešavaju. Putovanje bilo koje vrste će vam dobro doći – uvek se valja otisnuti u avanturu u nepoznato (tad se život dešava).

POSAO: Spremni za nove izazove, ali bolje je da se ne opterećujete raznoraznim poslovima, jer ovo preopterećenje može štetiti vašem zdravlju. U svakoj situaciji budite smireni i strpljivi, jer ništa nije vredno stresa i neprospavanih noći. Procenite i sa kolegama i nadređenima diskutujte o svojim novim idejama. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja, ali ne zaboravite da to održavate – kroz aktivnost, redovan san i adekvatnu ishranu (tri umerena obroka dnevno je sasvim dovoljno).

6 devica Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Budite hrabri da partneru kažete sve što vam je na duši, ali ne zaboravite da to učinite blagim tonom i dobronamerno. Vredi istrajati, jer će on shvatiti poruku i biće zapanjen vašom hrabrošću. Zajednički dođite do rešenja i uložite trud da nastavite dalje, zvezde poručuju. Sreća vam se smeši. Slobodne Device, u vašem životu će biti novih ljudi koji će doneti nove ideje i prilike za otkriće – oni će vam pomoći da pogledate svoj život iz drugačije perspektive. Trenutno planetarno poravnanje će vam uskoro doneti dobre vesti. Čekaju vas velike promene.

POSAO: Klonite se poslovnih kontakata koji vas izmaraju jer ste skloni svađama. Razočaranja su za očekivati, pa se naoružajte strpljenjem. Trenutna nebeska energija bi mogla da ukaže na to da, što se tiče budućnosti, može postojati izvor napetosti, koje gajite prema nadređenima ili kolegama. Najbolje je da smognete snage i otvoreno o svemu porazgovarate – kako se ne biste više mučili i kako bi posao bio bolji. Uprkos tenzijama tokom ovog perioda, rezultat obavljanja hitnih zadataka je neočekivana finansijska nagrada koju ćete uskoro dobiti.

ZDRAVLJE: Obuzeti ste nastojanjem da razumete i procesuirate svoja unutrašnja previranja, a to će vam oslabiti imunitet. Vitamini, vežbe, kretanje i odmor u pravim razmerama, pomoći će vam da održite ravnotežu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments