Saznajte nedeljni horoskop: 29. decembar – 4. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Vaš ljubavni život prolazi kroz izvesne promene u toku nedelje, i ako ne naučite da pustite, bićete potišteni. Prerasli ste postojeće dinamike odnosa koji vam više ne odgovaraju i želite da se oslobodite starih obrazaca i napokon osetite dobro jer ste prošlost ostavili iza sebe. Ostanite dosledni svom rastu i obavezujte se samo onima koji su spremni da urade isto. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete se zabavljati sa sličnima i možda uspeti da izdvojite jednu posebnu osobu. Postoji mogućnost da prijateljstvo preraste u ljubav. Ako ste u vezi, postoji šansa da se vaš odnos popne na viši nivo, a astrološke pozicije su pogodne za brak.

POSAO: Iako spora zbog praznika, ova nedelja staviće akcenat na prilike za poslovnu saradnju sa stranim kompanijama, i to na ambicioznim projektima. Pokušajte da istražite strano tržište, jer vam može doneti ambiciozniju i plodonosniju karijeru. Pojedini pripadnici vatrenog znaka mogu da odu na poslovno putovanje ili praznični team building. Pravo je vreme da se usavršavate i steknete nove kvalifikacije, što vam lako može doneti karijernu avanturu. Izbegavajte nesmotrene kupovine.

ZDRAVLJE: Izbegavajte propuštanje obroka i ne zaboravite da jedete dovoljno lisnatog povrća i voća, što je esencijalno za održavanje zdravlja i jačanje imuniteta.

2 bik Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, moguća je prisutnost velikih oscilacija u vašim osećanjima. Empatija i razumevanje su ključni elementi u vašem odnosu, stoga je važno da se pobrinete da pokažete saosećanje prema svom voljenom i priteknete mu u pomoć, ukoliko je to ono što mu je potrebno. Ako ste slobodni, dozvolite sebi da se opustite i budete spontani (možda bi trebalo da napokon napustite svoju jazbinu i otisnete se u noćni život). Ne zaboravite, nikoga nećete da upoznate u svoja 4 zida. Takođe, budite otvoreni u onome što govorite i pobrinite se da to što pričate – mislite ozbiljno, jer vas druga strana može prozreti.

POSAO: Naglasite svoje sposobnosti i ne bojte se da budete u centru pažnje – to će doneti pozitivne rezultate. Uz pomoć umrežavanja, bilo uživo ili putem LinkedIna, možete da ostvarite značajne poslovne odnose koji će otvoriti vrata unosnim prilikama. Fokusirajte se na timski rad i inovacije u svom polju; nove ideje su ključ uspeha. Pazite na finansijske troškove i pametno ulažite. Razmislite o drugim izvorima prihoda ili čak preuzmite dodatne projekte kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Vaše fiziološko blagostanje može da bude pogođeno negativnim razmišljanjem. Ove nedelje pokušajte da razmišljate pozitivno koliko god se to izazovno činilo. Na taj način ćete uspeti da prevaziđete prepreke i u ličnom i u profesionalnom životu.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Intimnost će ponovo biti obnovljena – ako ste u posvećenoj vezi, doživećete nove trenutke međusobnog razumevanja. Budite romantični i negujte ljubav. Iskrena komunikacija vas može dovesti do emotivnih razgovora koji će promeniti sve. Oživite iskru koja vas je prvobitno spojila iznenađujući partnera malim, ali promišljenim gestovima. Slobodni Blizanci mogu osećati usamljenost, ali verovatno neće uspeti da razviju skladan odnos sa suprotnim polom. Strpljenje je ključ – stvari se dešavaju kada se najmanje nadate, zato nemojte da srljate u nedogled.

POSAO: Ova sedmica će vam doneti novi osećaj slobode u vezi sa vašim radom i prihodima. Optimizam će vam otvoriti brojna vrata i zato pristupite svom poslu sa entuzijazmom. Otvorenost za inovativne ideje i strateške saradnje mogu dovesti do profitabilnih projekata. Ovaj period je idealan za planiranje budućnosti, ali je važno da ostanete fleksibilni i uravnoteženi prilikom donošenja važnih odluka.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje hrane van kuće. Budite oprezni ako imate hronični zdravstveni problem koji može ponovo da se pojavi. Takođe, pazite dok vozite i strogo se pridržavajte pravila saobraćaja. Ne koristite uređaje za komunikaciju tokom putovanja.

4 rak Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Slobodni Rakovi će biti magnetno privučeni potencijalnom partneru ove nedelje. To će samo dodatno pojačati njihovu želju za trajnom vezom sa onima koji razmišljaju slično. Trebalo bi da budete otvoreni za društvene događaje i dopuste posebnoj osobi da se pojavi. Ako ste već u vezi, vaša očekivanja o zajedničkoj budućnosti će se probuditi i postajaće sve intenzivnija kako nedelja odmiče. Procenite da li je situacija pogodna i pokrenite razgovor na temu koja opseda vaše misli – možda će vas druga strana prijatno iznenaditi.

POSAO: Nove informacije i ideje mogu da donesu inovativna ekonomska rešenja. Na početku, promena pravca može da deluje stresno, ali upamtite – postaviće temelje za budući rast i lični razvoj. Održavajte pozitivan stav i pobrinite se da ste postigli ravnotežu između vrednog rada i brige o sebi jer je zdravlje važno koliko i produktivnost. Dok radite na karijeri, pobrinite se da pregledate svoje finansije kako biste uživali u stabilnosti na duge staze.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će biti prosečno. Međutim, slabi imunološki sistem može vam doneti neočekivane zdravstvene izazove. Čak i povišena temperatura ili obična prehlada mogu da izazovu zdravstvene probleme. Ako želite da očuvate dobro zdravlje, trebalo bi da izbegavate hladna pića.

5 lav Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Spontanost je ključ – u svakom smislu. Ne analizirajte sitnice i ne overthinkujte svaki mogući scenario. Bez obzira na strah od prvog susreta, odvažite se i idite na dejtove. Verujte svojoj intuiciji i vidite gde će vas odvesti, jer vas mogu čekati prijatna iznenađenja. Ako ste već u vezi, zapamtite – savršenstvo je iluzija. Umesto da se opsesivno bavite time da li je sve idealno, razvijajte svoj odnos. Volite ga uprkos svim njegovoj kompleksnosti i nesavršenostima – postoji mnogo toga što je kvalitetno i vredno čuvanja.

POSAO: Postarajte se da ostanete organizovani i mudro prioritizujte zadatke kako biste kroz ovu užurbanu nedelju prošli sa što manje “povreda”. Vaši napori će biti primećeni, što može da donese više prilika. Izloženi ste turbulencijama, ali ne dozvolite da vam to poremeti fokus. Budite spremni da preuzmete razumne rizike i nastavite da tražite različite načine za finansijski rast. Vaš potencijal je na vrhuncu u drugoj polovini nedelje.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegavate teže vežbe i ne radite ništa zahtevno bez stručnog saveta. Izbegavajte da jedete van kuće i uključite zeleniš u svakodnevnu ishranu kako biste izbegli potencijalni problem sa varenjem.

6 devica Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Ova nedelja će vas naučiti kako da prihvatite sebe, što će rezultirati time da ćete lako privući ljubav. Samouverenost pravi ogromnu razliku – i u tome leži sva magija. Uključite se u aktivnosti koje vas čine strastvenim, na taj način ćete pronaći osobu s kojom ćete moći da se sinhronizujete. Ako ste u vezi, snaga vašeg odnosa će doći do izražaja u narednom periodu. To će vas podstaći, održavati i približiti jedno drugom. Više ćete se družiti i zabavljati, negovaćete svoj romantični odnos više nego ranije.

POSAO: Dajte sebi vremena i prostora da razmišljate kritički i budite sigurni da ste spremni pre nego što započnete novi posao. Pristupite zadacima posvećeno i sa entuzijazmom jer ništa što radite polovično neće uroditi plodom. Budite štedljivi i pažljivi sa investicijama, razmislite kako će vas to što radite danas dovesti do onoga što želite u budućnosti. Prilagodljivost i spremnost na promene će vam olakšati uspeh u svim poduhvatima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte začinjene i brze obroke. Takođe, biće vam potrebna lagana vežba za vrat i ruke jer zvezde predviđaju bol u ovim delovima tela.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments