Saznajte nedeljni horoskop: 26. januar – 1. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Skloni ste da se prema ljubavi odnosite veoma ozbiljno, a ponekad i da imate prevelika očekivanja, dok neretko i sami sebe na razne načine sputavate i ograničavate, ali Venera utiče na vas i uskoro ćete osetiti neodoljivu želju za slobodom, koja će vam doneti nove uvide na ljubavnom planu. Slobodni Ovnovi mogu očekivati novo poznanstvo koje će ih oraspoložiti i uliti nadu da ljubav, ipak, postoji, dok se Ovnovi u vezi raduju korisnim promenama, gradeći stabilan odnos sa partnerom i kreirajući planove za budućnost. Vaš život se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova, ali to dočekajte s radošću, jer život ponekad i treba da bude nepredvidiv da bi bio zanimljiv.

POSAO: Pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove, sumnjive aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Moguće je da s početkom godine čeznete za novim izazovima ili čak promeni posla, pa ako je želja jaka – nemojte se ustručavati da ih sprovedete u delo. Zvezde poručuju da je izvesno da ćete biti okruženi uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu korisni i podrže vaše planove i projekte.

ZDRAVLJE: Ako se ne osećate svoje u poslednje vreme, organizam vam poručuje da prikočite i odmorite kod kuće, ili da se okrepite izletom na planini ili u banji. Ne morate uvek biti okruženi ljudima.

2 bik Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Energija planeta utiče na to da budete ozbiljniji i odgovorniji, a to će vam pomoći da ojačate svoju vezu ili bračnu zajednicu. Poravnanje planeta će, zapravo, doneti čitav niz emocija, koje možete iskoristiti da “začinite” odnos sa partnerom. Otvoreno razgovarajte o tome šta vas privlači i što ste oduvek želeli da probate – i to inkorporirajte u trenutke intime. Slobodni Bikovi, ako vam nije najjasnije šta druga strana želi od vašeg potencijalnog odnosa, smognite snage i otvoreno je pitajte šta očekuje. Čak i iako vam ishod ne odgovara, znaćete na čemu ste i nećete dalje gubiti vreme.

POSAO: Ako iz nekog razloga niste načisto sa drugom stranom, tj. ne verujete joj na reč, rešite problem time što ćete potpisati ugovor kako biste bili sigurni da ćete dobiti svoj deo zarade. Vaši finansijski ciljevi i snovi zahtevaju fokus. Možda će se pokazati određene greške i propusti iz prethodnog perioda, koje možda nećete moći da rešite sada, ali mogu vam poslužiti kao smernice za buduće akcije.

ZDRAVLJE: Radite na sebi, uravnotežite se, bavite se psihoanalizom – u ovom periodu to je način da očuvate zdravlje i integritet.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Moguće je da će u ovom periodu uslediti poteškoće koje zahtevaju obaveznu analizu vašeg ili partnerovog dosadašnjeg ponašanja, koja će vam doneti određene uvide koji će vam pomoći da oboje sagledate vaš odnos iz uglova iz kojih dosad niste. Ako premostite ova spoticanja, izgradićete vezu o kakvoj ste oduvek maštali, poručuju zvezde. Slobodni Blizanci, nemojte dozvoliti da vas neko “drži na kvačilu” – da ga čekate ili priželjkujete stvari koje se, očigledno, ne dešavaju. Smognite snage i rešite se svega toksičnog što vam ljulja samopouzdanje.

POSAO: Lako ćete napredovati sa svojim ciljevima, iako neretko iskazujete svoju osetljivost. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje, sa zadacima koje ćete prihvatiti i završiti odgovorno i pošteno. Trenutak je pogodan za putovanje koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali ne dozvolite sebi da se opustite, već redovno odmarajte i praktikujte tri obroka dnevno, uz veći unos vitamina.

4 rak Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, ovo bi mogao biti pomalo “remetilački”, neizvesni period u pogledu vaših emocija, ali onaj koji na kraju ipak ispadne dobro, ali na način na koji možda ne očekujete. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Rakovi u vezi, ako imate priliku za putovanje sa partnerom, nemojte je propustiti – putovanje je ono što ćete pamtiti celog života i investicija zbog koje ne bi trebalo da žalite. Pored toga što ćete ojačati odnos, stvorićete uspomene koje ćete rado prepričavati bližnjima.

POSAO: Biće vam potrebno strpljenje da se nosite sa raznim izazovima. Ako u tome istrajete, u bliskoj budućnosti događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena, poručuju zvezde. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da gubite vreme na smišljanje nerealnih planova. Ostanite u zadatim okvirima i prilagodite se situaciji na kreativan način, pa ćete profesionalno napredovati.

ZDRAVLJE: Više brinete o drugima, nego o sebi, ali to sada morate hitno da promenite – da biste brinuli o drugima, morate ostati zdravi i snažni. Dakle, čuvajte se i osnažite imunitet.

5 lav Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Slobodni Lavovi su u ovom periodu raspoloženi za nova poznanstva i zabavne aktivnosti koje će im boostovati ego. Nemojte isključivati priliku za stabilnu vezu jer vas može oplemeniti na načine na koje niste očekivali, i započeti svojevrsni ljubavni roman. Lavovi u vezi, astralni uticaj može da vas podstakne da izrazite šta tačno osećate prema partneru, što ste dosad tajili, ili da mu se poverite i izreknete nešto što niste nikom drugom. Pozabavite se i samoanalizom, jer možete doći do zanimljivih otkrića o sebi i o načinima na koje vam je partner pomogao u suočavanju i ličnom razvoju.

POSAO: Vaš uspeh zavisi od vašeg profesionalnog okruženja. Uspevate u započetim poduhvatima, a ako sami sebe ne sputavate, sve što je zacrtano u ovom periodu biće realizovano kako očekujete. Budite oprezni i ne žurite – imaćete priliku da stari san pretvorite u stvarnost. Predstoji putovanje koje će izazvati veoma povoljan period. Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije.

ZDRAVLJE: Ako ste se razboleli, ne čekajte da to prođe samo od sebe, već kroz unos tečnosti i vitamina, i redovan san, ubrzajte proces. Ipak, najefikasniji ćete biti ako savet potražite od lekara.

6 devica Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Slobodne Device, ogroman planetarni uticaj obećava važne događaje u vašem ljubavnom životu – emocije će biti izuzetno jake i njihova moć će vam preokrenuti svet. Možda ćete uskoro osetiti potrebu da delimično promenite svoje okruženje jer ćete imati osećaj da ste okruženi toksičnim ljudima. Device u vezi, ovo je povoljan period za vas, poručuju zvezde, jer ste sa partnerom udruženi u zajedničkom interesu i ciljevima, a oboje imate obaveze van vašeg odnosa, pa nećete imati vremena za emotivne drame i sitna prebacivanja.

POSAO: Obradovaće vas neočekivana zarada, jer davno završen posao sa pozitivnim rezultatom – to je ocena vašeg profesionalnog potencijala. Možda ćete biti u poziciji da diskutujete i borite se za svoje stavove i zastupate svoje predloge i rešenja – budite istrajni u tome, imate podršku, samo je potrebno da ostanete dosledni i hrabri.

ZDRAVLJE: Budite oprezni, odgovorni i dosledni i pokušajte da se rasteretite od dnevnih briga – večernjim opuštanjem, meditacijom, čitanjem. Duševni mir je od ključne važnosti za vaše zdravlje.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments