Saznajte horoskop za februar 2024: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Februar je bogat događajima i društvenim životom, a brojni udvarači samo čekaju da se pojavite. I dok vi tražite posvećenost, a ne zabavu (koje ste imali u ogromnim količinama) potencijalni kandidati bi mogli da budu suviše stari, suviše dosadni, ili već zauzeti. Od dejta do dejta, sposobni ste da prevrnete svaki kamen u potrazi za nekim u koga ćete se zaljubiti i uspećete u tome. To može biti neko nov, koga ste tek upoznali, ali i neko koga poznajete i niste ga do sada razmatrali kao materijal za vezu. 

U partnerskim odnosima strasti oživljavaju i iskre lete na sve strane. Obnovićete svoju romansu i blistaćete punim sjajem, srećni i luckasti, kao da ste se upravo zaljubili. Neki parovi uspevaju u tome, godinama i godinama, a vi, izgleda, umete to da izvedete. Opusitite se i prepustite, ne morate uvek biti tako cool – dopustite unutrašnjem detetu da prima i uzvraća ljubav spontano, neposredno i razigrano. 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Strelac
Comments