Nova godina je na početku i donosi mnogo romantičnih vibracija – nova ljubav je moguća za svaki horoskopski znak. Neko će pronaći svoju srodnu dušu, neko će se zaljubiti i odljubiti više puta, ali svakome će srce zaigrati i doživeće prijatne trenutke – ali i razočaranja. Svaki horoskopski znak će imati priliku da na ovaj ili onaj način dublje sagleda svoje emocionalne potrebe i upozna sebe, kroz odnose i veze.

jonathan borba Z5mzhMcFybs unsplash 3 Nova ljubav – horoskop predviđa u koga ćete se zaljubiti ove godine

Šta svakom horoskopskom znaku donosi nova ljubav

Ovan

Suprotnosti se često privlače, a vaša nova ljubav bi mogla da bude ona koja je u suprotnosti sa vašom avanturističkom prirodom. Možda će to biti prava osoba, koja će vas uzemljiti i pomoći vam da malo usporite. A možda nećete moći da podnesete nekog ko je za vaš ukus suviše apatičan i nesklon da se pokrene (ovo drugo je verovatnije).

Bik

Vaša sledeća ljubav bi mogla da bude vaša srodna duša – ali ako vam se učini da je nešto suviše dobro da bi bilo istinito, verovatno je u pitanju iluzija. Možete sresti osobu koja deluje kao savršen partner, ali možete otkriti da se on prilagođava vašim potrebama. Kada maska padne i ugledate pravo lice osobe u koju ste se zaljubili, to može biti dobra stvar – može vam se dopasti ono što vidite!

Blizanci

Vaša nova ljubav može biti neko sa kim se zaista osećate ispunjeno i podstaknuto – pravi partner, pravi tim. Kada radite zajedno, sve možete postići i osvojiti. Možete ostvariti lepu i kompletnu vezu – samo se postarajte da toj osobi pružite pažnju i poštovanje koje zaslužuje!

Rak

Nova ljubav donosi toplinu, osećanje bezbednosti i pozitivnosti i vraća vam nadu i veru. Možete sresti nekoga pored koga ste slobodni da ispoljite svoju autentičnost, ko vas još više inspiriše i podstiče da budete ono što jeste. Sjajni izgledi za sjajnu vezu!

Lav

Nova ljubav može doneti vrlo kompleksne izazove za vaše srce i dušu – možete doživeti najviše vrhunce i najteži slom, ali to će svakako biti nešto posebno, možda najvrednija lekcija u vašem životu. Vama ne nedostaje hrabrosti da se u to upustite i isprobate sebe.

Devica

U sledećoj vezi možete postići sklad, uz punu posvećenost, ali i strpljenje i ulaganje. To može biti ona vrsta veze u kojoj svako gradi sebe i ostvaruje svoje ciljeve i jedno drugo podržavate u tome – ako ste oboje vredni i ambiciozni i poštujete jedno drugo zbog toga – može biti sjajno.

Pročitajte i ovo: Bajkovite destinacije koje treba da posetite ove godine – prema horoskopskom znaku

Vaga

Vaša nova ljubav može biti prava, duboka i velika – možete se osećati kao da ste najzad pronašli svoj dom i svoje mesto. Stvari mogu biti mirne i tihe (ne eksplozivne i preplavljujuće, kao što ste već iskusili), ali to je upravo ono što vam treba – utešna energija, koja čini da se osećate bezbedno, mirno i zadovoljno.

Škorpija

Nakon što ste iskusili odnose u kojima ste vi privrženiji, angažovaniji i zainteresovaniji, možete sresti nekog ko je jednako spreman da se posveti i da ulaže u odnos, kao i vi. Vaša sledeća ljubav može biti ona prava – duboka privlačnost, sjedinjenost duša, pravo partnerstvo.

Strelac

Nova ljubav može biti uzbudljiva – ali osoba sa kojom ćete je doživeti može biti problematična. U opasnosti ste da se zaljubite u nekoga ko nikada ne preuzima odgovornost i sebe predstavlja kao žrtvu i ko unosi dramu i nestabilnost u vaš život. Uverite se da imate dobru mrežu podrške, koja će vam pomoći kada odlučite da izađete iz toga.

Jarac

Vaša sledeća ljubav može biti magična – privlačnost će biti intenzivna, sa tom osobom ćete se osećati kao da stvarate umetničko delo. Velika inspiracija, nešto što ste tražili celog života (a niste ni znali da tražite baš to) je pred vama. Da li ste spremni?

Vodolija

Ako tražite nekog ko ima iste vrednosti, vizije i ideale kao i vi, uskoro ga možete pronaći. Ta osoba može ispunjavati sve vaše standarde i odgovarati svakoj stavki sa vaše liste neophodnih osobina partnera. Međutim, polje privlačnosti i hemija zaljubljenosti može biti maglovito. Možda je to prijateljstvo, koje se može transformisati u vezu.

Ribe

Nova ljubav može biti uzbudljiva, razigrana, inspirativna, ali to vas neće sprečiti da osećate nesigurnost. Ako uspete da obuzdate sumnju u sebe, možete imati odličnu vezu. Ali, vaša nestabilnost bi mogla da bude faktor koji dovodi do izgaranja i sloma. Budite pažljivi!

Pročitajte i ovo: Reči koje definišu 2024. godinu – prema mesecu vašeg rođenja

Naslovna fotografija: unsplash.com/ Jonathan Borba

Brankica Milošević

Comments