Saznajte ljubavni horoskop za februar 2024. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

Venera je u Jarcu u vašoj društvenoj sferi – radi se o tome kako prikazujete sebe. Ako želite da privučete pažnju, aktivirajte društveni život i oživite svoju reputaciju. Sijajte punim sjajem, zbog sopstvenog samopouzdanja, jer vas ništa ne može sačuvati od haotičnih energija konjukcije Marsa i Plutona sredinom februara. Opsednutost drugom osobom može biti recept za katastrofu, a nadmetanje za nečiju pažnju može uzburkati vaš društveni krug na vrlo uznemirujuć način. Ne dozvolite da vas važe želje nadmaše! 

U partnerskim odnosima takođe može biti uznemirujućih momenata, uglavnom zbog vašeg nestrpljenja ili nesigurnosti. Najbolji način da održite harmoniju jeste komunikacija – moraćete da vodite te teške razgovore o neprijatnim temama i moraćete da se spremite za njih, kako biste bili u stanju da kontrolišete svoja osećanja. Ljutnja, drama i optuživanje može biti odbojno i destruktivno. Razmislite o svojim postupcima i birajte reči! 

Bik 

Venera u Jarcu boravi u vašoj avanturističkoj zoni i bilo bi zabavno da malo proširite svoje romantične vidike. To znači da možete steći pozitivna iskustva upoznavanjem različitih tipova ljudi, koji ne spadaju u vaš omiljeni tip i koji vam, zapravo, mogu podići standarde. Možete poželeti ozbiljnu osobu, koja vas poštuje i pre svega podržava vaše ambicije. Mogli biste da upoznate nekog novog i intrigantnog kada se Venera sinhronizuje sa Neptunom, od 12. do 14. februara. 

U partnerskim odnosima nastojte da održite privatnost – ako postoje određeni problemi, držite ih iza zatvorenih vrata, dok obavljate razgovore, procesuirate osećanja i preispitujete se. Dakle, pitajte se da li je to ljubav – jer ako jeste, onda je vredna svakog truda, a ako je ta veza samo privremeno sklonište za vas – može se pretvoriti u trajni zatvor. Budite pažljivi i objektivni i razmotrite sve rečeno i učinjeno, kako biste donošenje bilo koje odluke potkrepili činjenicama. 

Blizanci 

Februar može biti sasvim pogodno vreme za ljubav, jer vas povoljni uticaj Jupitera podržava i ako ste sami, velike su šanse da sretnete zanimljivu osobu i osetite neodoljivu privlačnost. Vaše samopoštovanje je visoko, pa ćete biti u stanju da od početka postavite zdrave granice. Planetarni uticaji sredinom februara sugerišu da biste svoju sipmatiju mogli da prepznate među prijateljima ili poznanicima – možete uočiti nečiji šarm i intelektualne vrednosti, tamo gde ih niste primećivali, jer niste obraćali pažnju. Ili obrnuto – neko može početi da vas gleda drugačijim očima. 

U partnerskim odnosima možete napraviti promene koje priželjkujete, ali ne pre nego što uđete u ozbiljnu konfrontaciju sa partnerom. Nastojte da održite primirje tokom Dana zaljubljenih, a zvezde vam savetuju da i nakon toga ostanete smireni i vodite računa o tome šta govorite, kako sukob ne bi prerastao u rat, u periodu (od 21. do 23. februara) dok se Mars susreće sa Plutonom. Dajte sebi vremena da razmilite o svojim osećanjima i ostavite prostora za izvinjavanje i opraštanje. Uvođenje zdravih granica i bolja komunikacija mogu osnažiti temelje (ili popraviti pukotine) vaše veze. 


Rak 

Najbolji period za singl Rakove je između 17. i 18. februara, kada se Venera i Uran poravnavaju, i od 21. do 23. februara, kada se Venera spaja sa Marsom. Ako ste se u tom periodu sa nekim tek upoznali, prvi sastanak može biti prijatno i uzbudljivo iznenađenje, dok već na drugom sastanku hemija može proraditi i nagovestiti strast koju ćete želeti da iskusite. Ako u ovom susretu vidite potencijal za vezu, razmislite o načinima uspostavljanja zdravih odnosa u samom startu. Previdi koje sada napravite, mogu vas koštati živaca i vremena, kad se u vezi pokažu kao prepreka. 

Tokom februara partnerski odnosi cvetaju i stabilno se odvijaju. Energija vam može malo opasti i poremetiti sreću i uživanje, a u trenutku kada ste nestabilni, može se pojaviti sumnja u partnera. Zvezde savetuju da sačekate pre nego što reagujete i iznesete partneru svoju zabrinutost, jer vas razvoj događaja može demantovati i umiriti. Nereagovanjem na prvu loptu, poštedećete svoju vezu nepotrebnih sukoba i destabilizacije – povratak na pravi put bi mogao potrajati. Uložite napor da podignete nivo svojih odnosa i ne podležite impulsima koji vas mogu unazaditi. 

Lav

Ovog meseca možete se pojaviti u svom najboljem izdanju i uživati u društvenim događajima i druženju u najboljem raspoloženju. Prilika za udvaranje i flert će biti na pretek i neko vam se može posebno dopasti. Zvezde vas pozivaju da razmislite – ako osećate bilo kakvu rezervu, držite se svog osećaja, dok vam stvari ne postanu jasnije. Ne žurite da se prepustite uzbuđenju, koje može preovladati i zamagliti vam jasnoću i objektivnost. Razmislite o kvalitetima koje tražite i pustite da vreme pokaže da li neko ko vam se približio zaista ima te kvalitete, ili se predstavlja boljim nego što jeste i računa na svoj šarm i rečitost. 

U partnerskim odnosima je potreban napor da se neguje harmonija i zadovoljstvo, ali sa Venerom i Marsom u vašoj kući rada do sredine meseca, to vam uopšte neće biti teško. Dok se Venera sinhronizuje sa Neptunom oko Dana zaljubljenih, romantična atmosfera i raspoloženje učiniće sve napore vrednim truda. Vibracije mogu postati malo nervozne i naporne u poslednjoj nedelji februara. Ako treba da vodite neki osetljiv razgovor sa partnerom, odložite to za naredni mesec. Veze koje puknu u ovom periodu mogle bi da budu nepopravljive. 

Devica 

Rezervisan pristup ljubavnom interesovanju se ovog meseca može pokazati kao vrlo uspešan. Zabave i druženja su u punom jeku i mogli biste da upoznate neke nove ljude. Ako vam se čini da je neko suviše dobar da bi bio stvaran, moraćete da sačekate da se „prašina slegne“ da biste utvrdili kako stoje stvari. Ukoliko vam se neko već duže vreme dopada i imate prilike da ga viđate, možete pronaći pravi način da pokažete kako se osećate – planete podržavaju suptilan pristup, ali bez emocionalnih igara. Vaša ispravnost u odnosima sa drugima će vas sačuvati od nevolja i možete zadobiti više poverenja i pažnje. 

U partnerskim odnosima pripreme za Dan zaljubljenih mogu biti više naporne nego inspirativne i romantične. Sa oštrom konjukcijom Marsa i Plutona u igri, vibracije su zrele za sukob. Možda je u pitanju nešto bezazleno preko čega treba da pređete, ali ako se radi o eksploziji naboja nezadovoljstva koje se već duže vreme nagomilava, možda je bolje da odete. Druga osoba možda ne deli vaše vrednosti i ne vredi napora da održite odnos, samo da biste opet naišli na nepremostive razlike u prvoj sledećoj prilici. 

Comments