Ako ste rođeni u znaku Bika, Blizanaca, Jarca ili Vodolije i već ste se umorili od potrage, ili doživeli najveću ljubav i najveći slom i pitate se šta uopšte možete da očekujete, ohrabrite se. Najveća ljubav je obično i najveći bol, ali velika ljubav je u domenu realno ostvarive – ona može da potraje i postane vaša doživotna priča.

Horoskopski znaci kojima velika ljubav kreće u susret

Bik

Onaj osećaj na koji ste toliko dugo čekali, ponovo ćete iskusiti. Materijalnim jezikom Bikova, to je kao kada ugledate u izlogu te fantične čizme, koje jednostavno morate da imate i uopšte vas ne zanima koliko koštaju – vadite karticu, pišete čekove, dižete kredit. Jer ste u njih zaljubili, ali nije to samo zaljubljenost. To je osećaj da su stvorene za vas i da ne biste oprostili sebi kada in ne biste uzeli. Velika ljubav prema čizmama samo deluje komično, ali to je koncept koji svaka žena poznaje i razume – pogotovo kada je rođena u znaku Bika koji iznad svega ceni svoju udobnost i konkretne životne radosti, za koje je spreman da naporno radi.

Dragi Bikovi, velika ljubav vam je krenula u susret i tokom 2024. godine ćete je prepoznati. Ne morate da je tražite po sajtovima za upoznavanje ili na druge uobičajene načine. Prosto, živite svoj život, onako energično i vedro kako to inače radite, budite zauzeti, družite se, uživajte i radujte se životu. Kada se prava osoba pojavi, možete su bukvalno sudariti, zbog siline kojom vam se ukrštaju putevi. Samo treba da raširite ruke i uhvatite ono što vam dolazi.

Blizanci

Za vas je ljubav kao torta koja se seče i služi na nekom velikom slavlju i podela kreće od počekta dugačkog stola, na čijem suprotnom kraju sedite vi i čekate svoje parče. Međutim, torte ponestaje i vaš tanjir ostaje prazan. Možda ste dugo morali da gledate druge kako se spajaju i uživaju u svom parčetu torte – u vašem parčetu torte, koje vi itekako zaslužujete, a koje vam je, nepravdom, uskraćeno.

Ako se osećate uskraćeno za životnu poslasticu koju su svi oko vas dobili, to je samo zato što ta torta nije bila za vas. Bila je suviše slatka, kore su joj malčice predebele, a fil malčice otužan, suviše čokolade, bez voćnog ukusa… Vaša velika ljubav ima sve prave sastojke (makar to bila obična keks-torta koju volite više od svih ostalih) i biće vam poslužena u pravo vreme, na pravom mestu. Budite srećni zbog sreće drugih ljudi, jer je vaša sreća krenula ka vama i kada je budete susreli, želećete da u tom trenutku drugi budu srećni zbog vas.


Pročitajte i ovo: Sezona Vodolije – vreme transformacije na ličnom i kolektivnom nivou

Jarac

Ako vam je celog života nedostajao najbolji prijatelj i nikada niste imali onu posebnu osobu kojoj ste potpuno verovali i koja vas je razumela i prihvatala i radovala se i plakala sa vama (kao na filmu, ili kao što izgleda da drugi oko vas imaju), ove godine to iskustvo možete steći u obliku romantične veze. Da, na vašu adresu je poslat ceo paket – iskrenost, poverenje, toplina, prihvatanje i velika ljubav. Strast i romansa su uključeni, ali temelj ovog odnosa biće čvrsto i podržavajuće prijateljstvo. Pred vama su dugi noćni razgovori, zajednička interesovanja i uživanja u istim stvarima, razmevanje i podrška za individualne strasti i opšte uvažavanje ličnosti.

Jedno drugom ćete se sviđati više nego što vam se iko drugi sviđa, tako da jednostavno nećete želeti da se više ikada odvojite i vratite životima u kojima niste povezani.

Vodolija

Možda vam velika ljubav izgleda neverovatno i nemoguće, a možda pomišljate i da vam baš nisu potrebna nikakva osećanja i veza koja vas zaokuplja, kad imate toliko toga na tanjiru. Morate da brinete o milion stvari (od kojih barem pola miliona nema veze sa vama lično) i čini vam se da je ljubav samo još jedna briga, za koju nemate kapaciteta. Možda se nalazite na mestu neke životne prekretnice, možda ste upravo izašli iz naporne veze, ili ste naučili da cenite prednosti samoće i nezavisnosti i ne želite nikome da se prilagođavate.

Kakve god priče sebi pričali, kakve god razloge i opravdanja imali, velika ljubav će ući direktno u vašu dušu i nećete moći da ubedite sebe da je to samo smetnja koju ćelite da izbegnete. Ne gubite energiju u odupiranju i bežanju – mnogo manje ćete se potrošiti i umoriti ako stanete i suočite se sa svojim strahovima. Šta je to što pokušavate da izbegnete? Nije sve tako komplikovano, kao što vi mislite, naročito kad se razloži na delove.

Pročitajte i ovo: Najsrećniji ljubavni datumi u 2024. godini – prema astrološkim prognozama

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Brankica Milošević

Comments