Saznajte nedeljni horoskop: 23. februar – 29. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, očekuju vas nova poznanstva, gde će uslediti toliko romantike da će uobičajeni skepticizam nestati. Druga osoba vam neće davati povoda za nepoverenje, pa ćete želeti da se prepustite, dozvoljavajući raspoloženju trenutka da vas ponese. Ovnovi u vezi, ne dozvolite da vas neko poljulja u pogledu vašeg odnosa, i probudi sumnju, već sa partnerom otvoreno razgovarajte o svemu što vas muči. To ne odlažite, jer ćete se vremenom osećati sve lošije, a ujedno i udaljenije od partnera.

POSAO: Pred vama dolaze izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup rešavanju profesionalnih, ali i ličnih problema. Možete dobiti primamljivu finansijsku ponudu, pa se oslonite na intuiciju po ovom pitanju. Budite praktični i ne gubite energiju u razvijanju nerealnih planova.

ZDRAVLJE: Ako vas muči nesanica i nervoza, upotrebite biljna sredstva za umirenje. Ne zaboravite da je san od 7-8 sati imperativ za dobro zdravlje.

2 bik Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, budite strpljivi i sačekajte da se nit vašeg života tiho rasplete da vam otkrije pravi put. Emotivni ste, ali u isto vreme stabilni. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o budućnosti. Bikovi u vezi, bićete spremniji da izađete u susret partnerovim potrebama. U vašem odnosu će se osetiti pomak, jer će partner sa zahvalnošću prihvatiti način na koji se ophodite prema njemu i ulažete u vezu.

POSAO: Sagledajte stvari iz šire perspektive i, ako vam se nudi pomoć – praktično ili savetom, nemojte je odbijati zbog uverenja da sve treba sami da rešavate. Čekaju vas velike promene, pa pronađite optimalne načine da im se prilagodite. Povoljan period za umetnike koji će iskusiti jači nalet inspiracije i kreativnosti.

ZDRAVLJE: Ne odbijajte pozive za izlet u prirodi – organizujte se sa bliskim osobama i napunite baterije na način koji najviše volite.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Postoji mogućnost novih obaveza od voljene osobe, ali ako veza nastavi da stagnira, budite spremni na neprijatan završetak. Pod jakim ste uticajem emocija. Predložite partneru izlet ili odlazak u romantični restoran kako biste dodatno uživali u međusobnom društvu i učvrstili odnos. Astralna konfiguracija podrazumeva da ćete morati da provedete određeno vreme analizirajući svoje prethodne radnje. Budite spremni na poteškoće sa kojima ćete se lako nositi ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu uma. Slobodni Blizanci, napravite vreme samo za sebe – trenutke za opuštanje i razonodu, pogotovo ako ste nedavno izašli iz veze. Potreban vam je period bez partnera, koji će vam vratiti energiju i nadahnuće.

POSAO: Budite strpljivi sa kolegama i saradnicima i pokušajte da napravite kompromis. Osećaćete se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove. Sastanak praćen pozitivnim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu. Verujte da možete da zaradite novac radeći nešto u čemu ste strastveni. Ovo je veoma analitično vreme za vas.

ZDRAVLJE: Bavite se sobom u tišini, vaš um zahteva stimulaciju, ali i vaša duša i telo traže da uspostavite balans i pronađete optimalan način za funkcionisanje.

4 rak Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, na putu do svake stabilne veze uvek postoje prepreke i često nije jasno koje su konkretno, ali ih svakako možete prepoznati i naslutiti, pa budite na oprezu. Tokom ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog života. Rakovi u vezi, pokušajte da ne analizirate sve što partner govori i zašto to čini, jer je veoma zamorno. Radije razgovarajte, nemojte bespotrebno sebe puniti negativnim emocijama.

POSAO: Postoji mogućnost neočekivane neprijatnosti od strane onih u vašem poslovnom okruženju. Trenutni aspekt bi mogao da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično uspevate da držite diskretno skrivene. Uprkos izazovima, naći ćete izlaz iz teške situacije i izbeći ćete gubitke i povećati svoj autoritet. Finansijske koristi su nadohvat ruke, tako da se nemojte plašiti da tražite ono što znate da ste s pravom zaradili.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i dobro se osećate. Nemojte se ulenjiti i zanemariti održavanje kondicije i praktikovanje korisnih disciplina.

5 lav Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Lavovi u vezi, trenutni planetarni uticaji mogu izazvati sumnje u ljubav – moguće je da ćete otkriti da partner ima tajne, ali to nužno ne mora biti negativno, jer će vas to otkriće naterati da razumete svoju vezu na dubljem nivou. Vodite samo konkretne razgovore, sa idejom kako da rešite nesporazume, nemojte se upuštati u beskrajne diskusije i trošiti energiju uzalud. Slobodni Lavovi bi trebalo da uspore i zastanu – zvezde vam savetuju da ne žurite sa započinjanjem romantične veze. Ne zanemarujte crvene zastavice, već se zapitajte da li možete da tolerišete mane osobe koja vam se dopada.

POSAO: Upotrebite svoj šarm i ljubaznost da stvorite opuštenu radnu atmosferu u kojoj se dobro osećate i efikasni ste. Predstojeće probleme prevazići ćete strpljenjem i mirnom i razumnom procenom. Napravite kompromise koji su neophodni. Možda je potrebno da prilagodite svoje planove, ili svoj način rada, da bi vam se određeni poduhvat isplatio.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali povedite računa o ishrani – više ribe i povrća, umesto brze hrane.

6 devica Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Vaša veza je obećavajuća i harmonična, jer je Venera u skladu sa Merkurom, koji je, kao što je poznato, planeta komunikacije. Ipak, vaše želje i snovi možda nisu u skladu sa stvarnošću, pa mogu dovesti do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delujete ako nastavite da ih negujete. Slobodne Device, planetarna energija koja provocira konflikte vas može dovesti u neprijatnu situaciju da se sukobljavate sa nekim koga ne poznajete dovoljno (ili uopšte), a ko vam je, zapravo, privlačan i želite da ostavite dobar utisak. Potrudite se da se to ne desi.

POSAO: Možda je potrebno da prilagodite svoje planove, ili svoj način rada, da bi vam se neki poduhvat isplatio. Hitni zadaci mogu vam izazvati nervozu i rasejanost, ali pokušajte da ostanete fokusirani. Pronađite kompromisna rešenja tamo gde se i drugi pitaju – budite deo tima, ali pokažite inicijativu.

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da počnete da vežbate – krenite u teretanu, kao što već dugo planirate. Ne preskačite obroke!

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments