Horoskop za svaki znak zodijaka objašnjava zašto bi vam u ovom periodu života bilo bolje bez partnera, odnosno, zašto vam singl status odgovara i koje su njegove prednosti.

Zašto vam u ovom trenutku odgovara singl status – prema horoskopu

Ovan

Singl status vam odgovara da biste mogli da se usredsredite na karijeru. Paktično nemate vremena za vezu, a život je uzbudljiv i toliko toga vas čeka iza ugla. Ima vremena za ozbiljne veze, sada treba da uzmete ono što vam život pruža i dišete punim plućima.

Bik

Trebalo bi da ostanete sami da biste se fokusirali na isceljenje svog srca i oporavili se od prethodne veze. Potrebno vam je vreme da prebolite, pomirite se sa prošlošću, zatvorite jedno životno poglavlje i ostavite ga za sobom.

Blizanci

Singl status je najbolja pozicija u ovom trenutnku – ne treba vam dodatni teret, jer još niste raspakovali prtljag koji vas opterećuje. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje nedostatke i radite na poboljšanju sebe, kako ne biste povredili sledeću osobu sa kojom budete započeli vezu.

Rak

Samoća je u ovom trenutku lekovita za vaše mentalno zdravlje. Uverite se da ste na dobrom i stabilnom mestu u sebi i svom životu, pre nego što stupite u neizvesnost ulaganja osećanja i stavite (opet) svoje srce na kocku.

Lav

Singl status pogoduje usredsređivanju na fizičke i materijalne aspekte života. Ne želite da se nosite sa stresom zabavljanja dok se prvo ne pobrinete za sebe, zdravstveno, ekonomski i stambeno.

Devica   

Potrebno vam je vreme za sebe i fokusiranje na svoje lične ciljeve. Toliko toga želite da postignete i pošto ste temeljni i ni u čemu niste površni, posvetite se svom zauzetom rasporedu, jer za vezu trenutno nema mesta u vašem životu. Ne želite površan odnos kome ne možete da se posvetite.


Pročitajte i ovo: 4 znaka zodijaka koji neće napraviti prvi potez

Vaga

Usredsređivanje na ljubav prema sebi zahteva uslove koje vam singl status omogućava. Na više nivoa nemate šta nekome da ponudite – ne zato što nemate, nego zato što vam je sve što imate potrebno za sebe. Taman ste počeli da uživate u sebi i stepenu slobode koji vam samoća omogućava – samo nastavite!

Škorpija

Trebalo bi da ostanete sami, da biste se fokusirali na svoju dobrobit i ukupno blagostanje – uverite se da stvarate život u kome uživate, umesto života koji osećate da morate da izgradite, jer drugi to očekuju od vas.

Strelac

Singl status vam omogućava fokus na budućnost – potrebno vam je da shvatite šta želite od života i šta očekujete od sebe, pre nego što pokušate da se nekome prilagodite i da ispunite nečije potrebe.

Jarac

U ovom trenutku ste možda toliko okupirani brigom oko pronalaska partnera i strahom od samoće, da zanemarujete ljude (prijatelje i porodicu) koji vas vole i podržavaju i kojima istinski pripadate. Singl status ćete zadržati dok se ne opustite i ne prestanete da jurite vezu, kao da je to samo još jedna obaveza sa vaše dnevne liste zadataka.

Vodolija

Ostanite sami u ovom životnom periodu da biste pratili svoje strasti i istražili svoje sklonosti i talente. Aktivirajte hobije koje ste zapostavili, vratite se aktivnostima koje ste zanemarili, pridužite se nekoj grupi koja se bavi stvarima koje vas zanimaju, da biste dobili povratne informacije dok tražite svoj oblik izražavanja.

Ribe

Singl status je u ovom trenutku vaš zaštitni zid – a zaštita vam je potrebna dok se ne osnažite i ne povratite samopouzdanje i samopoštovanje, koji su u prethodnom emocionalnom iskustvu možda ozbiljno narušeni. Otkrijte svoju vrednost i počnite da verujete u sebe i tada će doći vreme za ljubav koja vas neguje i podržava.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji će ovog proleća doživeti očaravajuću romansu

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Comments