Ne postoji ništa tako sveže kao novi manikir – posebno početkom proleća, kada počnu da se pojavljuju svetlije nijanse laka. Ideje za prolećni manikir su uvek dobrodošle!

Posle meseci dubokih nijansi koje su odgovarale tmurnim zimskim danima, svetliji manikir je upravo ono što nam je potrebno dok vreme počinje da se zagreva u proleće. Od nijansi zelene koja nas podseća na travu, do nežnih žutih tonova koji su inspirisani narcisima i suncem – prolećne boje noktiju su tu da nam pomognu da proslavimo toplije dane koji su pred nama.

Evo nekoliko predloga manikira za dane pred nama.

Ideje za prolećni manikir

Boja lavande

Lavanda je tradicionalni pastel koji se vraća svakog proleća, ali ove godine izgleda malo “mlečnije”. Ova meka nijansa je savršena boja za prelazak sa prigušenijih zimskih lakova na svetlije i vedrije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Skittles boje manikira

Zašto odabrati samo jednu pastelnu nijansu kada ih možete nositi sve? Iskoristite boje sezone tako što ćete ukrasiti svoje nokte plavom, pink, žutom, limeta-zelenom i nežnom ljubičastom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Boja jorgovana

Da li je ljubičasta? Da li je roze? Koga briga, jer nas nijansa jorgovana odmah oraspoloži. Izgleda kao vedar prolećni dan i svež buket cveća, a zbog toga moramo da je uvrstimo na ovu listu.

Balletcore ružičasta

Bez obzira na to da li volite balletcore trend ili nosite roze bez obzira na doba godine, svetla nijansa ružičaste će vas sigurno osvojiti kada se nađe na vašim noktima tokom proleća 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe (@polishedby.chloe)

Bledožuta boja

Ne možemo da odlučimo na šta nas ova nijansa više podseća: na limun-kolač sa glazurom ili sunčan dan na početku prolećne sezone. U svakom slučaju, ovo je obavezna nijansa za naredni period.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Mlečnobela boja

Kada bi sveža posteljina mogla da bude boja noktiju, bila bi kremastobela. Istovremeno trendi i klasična, aktuelna je ove, a bila je i prošle godine. Ako želite još “čistiji” izgled, odlučite se za svetliju belu nijansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Boja maline

Ružičasta nikada neće izaći iz mode, posebno na noktima, ali dublja verzija u tonu maline je najbolji način da je nosite ovog proleća. Ova zabavna nijansa je dobrodošla kao promena klasične ružičaste, jednako je smela i ide uz svaku prolećnu haljinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Olujnosiva

Nekoliko sekundi nakon što smo videli da Hailey Bieber ima ovu nijansu sive na noktima, znali smo da će se naći na prolećnoj listi boja za nokte. Ako neko zna kako da postavi nail trend, to je ona, tako da ćete ovu boju videti svuda ovog proleća.

Prozirni lak

Clean girl estetika je i dalje popularna, a ovaj minimalni manikir je upravo ono što vam treba da zaokružite autfite ovog proleća. Uprkos tome što nije jedna od prolećnih boja za nokte koju biste očekivali, podjednako je trendi.

Boja kajsije

Boja mandarina je bila veoma trendi prošle godine, ali još više volimo mekšu verziju – boju kajsije za 2024. Daje „sočan i svetao“ izgled manikira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Pročitajte i ovo: Aurora nokti su K-Beauty manikir trend koji polako osvaja svet

Naslovna fotografija: instagram.com/gelsbybry

Božica Luković

Comments