SkyShowtime striming platforma nudi širok izbor kvalitetnih serija različitih žanrova koje nesumnjivo privlače pažnju izvanrednim pričama, glumačkim sposobnostima i produkcijom. Od britanske kostimirane drame, preko humorističkih, krimi, ljubavnih i mnogih drugih sadržaja koji mogu zadovoljiti raznolike ukuse – predstavljamo vam:

Najbolje serije na SkyShowtime platformi

Downton Abbey

Downton Abbey je istorijska drama smeštena u Engleskoj početkom 20. veka. Radnja prati život aristokratske porodice Crawley i njihove posluge na imanju Downton. Gledaoci mogu da očekuju raskošne kostime, autentične lokacije i izvanrednu glumačku podelu predvođenu Maggie Smith. 

The Office

Ako vam je dosta ozbiljnih tema i želite nešto zabavno i opuštajuće, The Office je idealan izbor za vas. Steve Carell briljira u ulozi nesposobnog, ali šarmantnog šefa Michaela Scotta, koji vodi regionalnu kancelariju kompanije Dunder Mifflin. Urnebesne situacije, apsurdni likovi i genijalni dijalozi garantuju salve smeha. 

Poker Face

Poker Face je krimi-drama koja će vas oduševiti originalnom pričom i fantastičnom Natashom Lyonne u glavnoj ulozi. Charlize poseduje jedinstveni talenat da prepozna kad neko laže. Koristeći svoj dar, ona rešava misteriozne zločine na koje nailazi na svojim putovanjima. Svaka epizoda donosi novu zagonetku i zanimljive likove, pozicionirajući Poker Face kao osveženje u moru kliše krimi serija.

Will & Grace

Ovo je urbana komedija koja je svojevremeno napravila revoluciju u načinu na koji su LGBTQ+ likovi prikazivani na televiziji. Duhovite zgode i nezgode dvojice najboljih prijatelja, Willa i Grace, kao i njihovih prijatelja Karen i Jacka, nasmejavaće vas do suza. Briljantne komičarske veštine glumaca čine ovu seriju jedinstvenim komičnim biserom.

Yellowstone

Yellowstone je moderna vestern saga o članovima porodice Dutton i njihovoj borbi da sačuvaju svoje ogromno imanje. Kevin Costner dominira u ulozi Johna Duttona, koji se suočava sa izazovima modernog doba i pretnjama po svoj način života. Yellowstone nudi uzbudljivu mešavinu akcije, drame i zadivljujućih pejzaža Montane. Ako volite priče o surovom životu na američkom zapadu, ovo je serija za vas.

Riviera

Radnja prati život Georgine Clios, čiji se naizgled savršen život raspada nakon misteriozne smrti njenog supruga, milijardera Constantina. Skrivene tajne, prevare i opasnosti izlaze na videlo dok Georgina pokušava da otkrije istinu. Luksuzne lokacije i zapleten narativ čine Rivieru sadržajem na koji treba obratiti pažnju. 

Lust

Lust je hrabra i provokativna serija koja ne preza od istraživanja najintimnijih kutaka ženske seksualnosti. Pratimo Anette, razvedenu majku i školsku psihološkinju, koja se upušta u niz seksualih avantura kako bi pronašla sebe. Rušeći tabue, Lust preispituje društvene norme i slavi žensku seksualnost na izrazito iskren i oslobađajuć način.

Pročitajte i ovo: Najbolje drame koje možete da pogledate na platformi Amazon Prime

Naslovna fotografija: instagram.com/rivieratvshow

Nikola Gudelj

Comments