Naš omiljeni deo godine je kad su nam na umu autfiti za plažu, a za leto 2024. godine imamo pregršt opcija. Kad je u pitanju beachwear, inspiracije nikad dovoljno, posebno na Instagramu. Osim bikinija i jednodelnih kupaćih kostima, kao i velike torbe u koju nam staje baš sve, za plažu su prikladni i lagani, seksi odevni komadi u kojima ćemo lako preći u restoran na ručak i koktele.

Gde god da putujete ovog leta, želite da vam fotografije sa plaže izgledaju stylish, kao i da se osećate udobno, samouvereno i spremno za uživanje u čarima mora.

Donosimo vam 10 inspirativnih beach izdanja naših omiljenih influenserki. 

Autfiti za plažu – za leto 2024. godine

Laneni co-ord set

Elegantno, kohezivno, chic – baš tako ćete izgledati u matching setu od lana. Najčešće su u pitanju oversize košulja, koja se može vezati, kao i lepršave pantalone, ali možete naći i varijante košulje i šortsa, odnosno, bermuda. Odaberite svetlu boju i uživajte!

Čipkasta mini-haljina

Ove godine, u trendu su čipkasti odevni komadi za plažu, kao i heklane teksture. Ova bela mini-haljina izgleda tako prefinjeno i seksi, pa nije loša ideja potražiti sličnu.

Marama i teksas šorts

Neka vas Bella Hadid inspiriše da ovog leta maramu upotrebite kao statement aksesaor za plažu, tako što ćete je vezati oko glave. Možete nositi bilo šta uz taj detalj, a Bella je odabrala udobni teksas šorts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by thinker (@the.thinkings)

Heklane pantalone

Senzualne i elegantne heklane ili čipkaste pantalone, ispod kojih se nazire vaš bikini, trendi su izbor za plažu. U crnoj boji će izgledati posebno laskavo, a u njima lako možete provesti i veče na moru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Prugasta košulja i svetli šorts

Ukoliko vam se dopada old money estetika, ova kombinacija je oličava – prugasta košulja je klasika za sve moguće prilike, a za plažu je uparite sa šortsem svetle nijanse, poput bele ili krem.

Pletena haljina i kaubojski šešir od rafije

Letnja trikotaža izgleda tako chic i totalno je u stilu Francuskinja. Haljine od takvog materijala su savršene za plažu, a zanimljiva ideja da ih stilizujete na trendi način je odabir kaubojskog šešira od rafije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Afonso (@audreyafs)

Lanena maksi-suknja

Lanene maksi-suknje mogu biti široke i lepršave, a mogu biti i užeg kroja, što je pomalo neočekivano za plažu, ali beskrajno stylish, kao što nam je pokazala Cass Dimicco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Leopard maksi-haljina

Leopard dezen je najpopularniji ove godine, a ovog leta osvaja i plaže – u vidu lepršavih, seksi slip haljina koje su tako lagane da se mogu poneti i uz bikini. Verujemo da ćete ih videti u popularnim letovalištima – u velikom broju.

Lepršava mini-suknja

U istom stilskom pravcu, možete se opredeliti i za mini-suknju, ali ovoga puta neka bude lepršava. To će vašem beach autfitu dati dozu ženstvenosti i razigranosti.

Prozirna maksi-haljina

Najzad, ogroman beachwear trend ove godine su maksi-haljine od prozirnih tkanina – izgledaju seksepilno, ali i glamurozno, a dolaze u raznim bojama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TALA® (@wearetala)

Pročitajte i ovo: Ovo je 10 autfita koje leti želimo da nosimo u rotaciji

Naslovna fotografija: instagram.com/cassdimicco

Božica Luković

Comments