Važe za najbolje stilizovane žene na svetu i svi žele da kopiraju svaki aspekt njihovog odevanja, pa nije čudno što su i swimwear trendovi Francuskinja vredni kopiranja ovog leta, kad krenete na dugoočekivani odmor.

Njihov pristup autftima za plažu je, kao i sve ostalo u vezi sa njima, beskrajno chic i prevazilazi bikinije i jednodelne kupaće kostime. Umesto toga, Francuskinje kreiraju čitav autfit oko odlaska na plažu, pažljivo birajući savršene pokrivače, aksesoare i nakit, što rezultira impresivnim nizom trendova koje treba isprobati.

Šta ćemo kopirati i spakovati u svoj kofer?

Swimwear trendovi Francuskinja

Bucket šeširi

Mogli biste pretpostaviti da je prvi i jedini šešir koji bi Francuzi zgrabili za plažu – slamnati, ali u poslednje vreme se čini da su bucket modeli najbolji izbor, posebno kad se nose u tandemu sa lanenim odevnim komadima, poput košulja i co-ord setova.

Lanene košulje

Jedna od osnova francuskog stila je oblačenje sa lakoćom, a šta može biti jednostavnije nego da preko kupaćeg kostima nabacite oversize lanenu košulju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Mun (@andi_mun)

Basket pletene torbe

Šta bi moglo biti više francusko basket torbe? Znamo da zvuči kliše, ali ovo je stereotip koji prave Francuskinje uglavnom vole da nose, posebno na izlete na plažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Statement naočare

Jedan od najlakših načina da date stylish izgled svom autfitu na plaži su efektne naočare za sunce – detalj koji Francuskinje redovno koriste kako bi dodatno ulepšale svoje kupaće kostime. Potražite zanimljive oblike svetlih boja da biste ostvarili statement vibe na plaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Specs (@lespecs)

Pepito dezen

Kad su dezeni u pitanju, postoji nekoliko prema kojima Francuskinje gravitiraju. To su pruge, cvetovi i tačkice, ali najzastupljeniji, a možda i najprikladniji, jeste pepito dezen, koja zrači šarmom galske devojke. Ako želite da oponašate francuski stil na plaži, pepito dezen je brzi put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

Co-ord set sa šortsem

Ako želite da budete u trendu na plaži ili bazenu ove sezone, podrazumeva se da vam je potreban odgovarajući co-ord set majice kratkih rukava i šortsa. Teksture lana će uvek biti bezvremenske, ali vidimo i sve više plišanih co-ord setova.

Kombinacija ogrlica

Uprkos tome što nikada ne bismo savetovali da nosite svoj najbolji fini nakit na plaži ili bazenu, Francuskinje vole da svoje kupaće kostime stilizuju elegantnim ogrlicama; čini se da su medaljoni u obliku novčića trenutno najpopularniji izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Trouglasti bikini

Uobičajeni stereotip o Francuzima je da su verni klasici, koji uvek nose samo basic komade garderobe. Iako to svakako nije uvek slučaj, čini se, kad su bikiniji u pitanju, stil koji većina Francuskinja bira je klasičan – i to je trouglasti bikini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Marama

Poslednja stvar o kojoj treba da se brinete kad idete na plažu je kako izgleda vaša kosa. Stavite svilenu četvrtastu maramu, koju Francuskinje koriste da zaštite kosu i vlasište od štetnih sunčevih zraka. Zgodno, a i estetski primamljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

Pročitajte i ovo: Najveći trend za plažu ovog leta je animal print – nosite ga na ovih 7 komada

Naslovna fotografija: instagram.com/tamaramory

Comments