Lana Del Rey se konačno oglasila o svom braku, koji je postao glavna tema na društvenim mrežama poslednjih dana. Njen muž je Jeremy Dufrene, kapetan broda, za kojeg se udala u Luizijani prošlog četvrtka.

Umetnica je ostavila komentar na Instagram stranici LanaBoards, gde se požalila na neželjenu pažnju koju su ona i Jeremy iskusili u protekloj nedelji.

Šta je Lana Del Rey rekla o svom braku?

„Nažalost, lokalni par iz Hume ne prestaje da šalje dronove kraj naših prozora svakog jutra i prati nas pomoću tragača“, napisala je Lana u komentarima u sredu.

„Ali ako bi Sara Michelle Champagne i Kruesch (poznati paparaci iz Nju Orleansa) mogli da prestanu da menjaju vozila prateći našu porodicu – i da prestanu da nas prate po udaljenim delovima zemlje i da fotošopuju moj venčani prsten na biser – znam da bismo se osećali mnogo sigurnije. Uz sve to što je rečeno, Jeremy je jedan i jedini. I neverovatan je. I veoma smo srećni”, dodala je.

Del Rey i Dufrene, penzionisani američki marinac koji se bavi turama po močvari poznatoj po aligatorima, navodno su dobili dozvolu za brak 23. septembra, ali nije jasno da li su ikada potpisali predbračni ugovor.

Par je razmenio zavete kraj vode u Des Alemandesu, u Luizijani – u istom zalivu gde Dufrene vodi svoje popularne obilaske čamcem po močvari. Prvi put su se upoznali kada je Lana nastupila na Buku Music + Art Project festivalu u Luizijani u martu 2019. Ona je išla u jednu od njegovih tura brodom dok je bila u gradu.

Njegov skromni način života u Luizijani je promena za Lanu, koja je izlazila sa mnoštvom poznatih muškaraca otkako je postigla mejnstrim uspeh 2011. godine. Dufrene je takođe i otac. Ima dve ćerke i sina iz prethodne veze.

Dufreneove ture čamcem privukle su pažnju ne samo Lane Del Rey već i drugih poznatih ličnosti. Glumac Glen Powell je 2015. godine na Instagramu postavio fotografiju sa Dufrenom na njegovom čamcu.

Pročitajte i ovo: Svi skandali Naomi Campbell: Malverzacije sa humanitarnom organizacijom su samo “vrh ledenog brega”

Naslovna fotografija: instagram.com/honeymoon

Božica Luković

Comments