Još jedan interesantna mesec mode je iza nas. Doneo je nekoliko velikih iznenađenja u poslednjim danima – odlazak Hedija Slimane iz kuće Celine, Kima Jonesa iz kuće Fendi – ali i dolazak jedne nove, mlade manekenke. Ni manje ni više nego Sunday Rose Kidman Urban, šesnaestogodišnja ćerka Nicole Kidman i kantri zvezde Keitha Urbana, bila je model za Miu Miu na Nedelji mode u Parizu.

Privukla je dosta pažnje na Instagramu svojim prvim nastupom. Mnogima se dopalo kako se Sunday izborila sa ovim izazovom, ali bilo je i dosta kritika. Da li će ona biti sledeća omiljena (ili omražena) modna nepo beba?

Spektakularan debi Sunday Rose na modnoj pisti

Mlada manekenka je spektakularno debitovala na modnoj pisti zajedno sa drugim poznatim imenima, kao što su Alexa Chung, Willem Dafoe, Hillary Swank and Cara Delevingne. Nosila je belu haljinu bez rukava sa ukrasnom trakom na kragni u kombinaciji sa crnim hulahopkama i crnim štiklama.

Urpkos tome što su mnogi pisali da Nicol Kidman nije bila na reviji, glumica je ipak stigla da podrži ćerku – uhvaćena je kako se šunja oko revije i na svom Instagramu je objavila koliko je ponosna na nju.

Takođe, pored pozitivnih komentara, društvene mreže preplavili su i snimci kritika na račun njenog hoda pistom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miu Miu (@miumiu)

Omiljena modna nepo beba?

U moru komentara posebno se izdvojio ovaj: “Moja omiljena nepo beba”. Nepotizam je odigrao svoju ulogu, ali se ipak Sunday i pored toga ljudima dopala na pisti. Nepo je, inače, skraćenica od „nepotizam“, a beba, u ovom slučaju, znači da je u pitanju dete nekoga ko je već uspešan. Ne znači da je stvarno beba, već je to fraza koja važi za sve uzraste dece slavnih roditelja.

Jedna stvar je sigurna, bila Sunday dete poznatih ili ne, čak i najstroži kritičar mora priznati da ima nešto po čemu se ističe. Sunday Rose, definitivno, bez obzira na poznate roditelje, ima potencijala kao model. Ljudi su zainteresovani za nju, što znači da će poznati brendovi biti spremni da je plaćaju.


Ona je u junu prisustvovala svojoj prvoj reviji, ali kao gošća. U razgovoru sa Victorijom Beckham, objavljenom ovog leta u Vogue Australia, Kidman je otkrila zašto je konačno pristala da joj se Sunday pridruži.

„Uskoro će napuniti 16 godina. To sam joj rekla, kada bude imala 16 godina biće joj dozvoljeno da dođe na šou. Dugo je već imala želju da dođe”, rekla je glumica.

Sunday je veliki dobitak i za Miu Miu – ona se nije mnogo medijski eksponirala i sada je na udaru vesti. Priča je neočekivana, pa odjednom čini ceo ovaj događaj zanimljivim za masovnu publiku.

Ko je zapravo Sunday Rose?

Mi o Sunday ne znamo mnogo. Veze i bogatstvo njenih roditelja daju joj privilegiju da može polako da razvija svoju manekensku karijeru, sa najboljim menadžerskim timom i agentima oko sebe.

Deca poznatih ličnosti brzo postaju uticajni influenseri – prvo se pojavljuju na paparaco fotografijama sa svojim roditeljima ili na njihovim društvenim mrežama, a zatim dobijaju pratioce samo zato što ljude zanimaju njihovi životi (jer su deca slavnih). Poznati brendovi ih žele, jer “nepo bebe” privlače publiku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miu Miu (@miumiu)

Sunday Rose izgleda kao prizemljena mlada žena. Na jednom Instagram reelu za Vogue, izgleda šarmantno, a mnogi primećuju njen slatki naglasak – mešavinu južnoameričkog i australijskog.

„Toliko dugo sam ovo želela da uradim, pa je kada je ponuda stigla, bilo je zaista uzbudljivo“, kaže Sunday u snimku. „A sada je konačno došao taj dan. Bila sam pod stresom, ali svi su ovde zaista ljubazni.”

Verujemo da ako održi taj entuzijazam i profesionalizam, mogla bi da stigne daleko.

Pročitajte i: “The Perfect Couple” – glamur i zločin u novoj Netflix seriji sa Nicole Kidman

Naslovna fotografija: instagram.com/sundayrose

Marina Puzić

Comments