Paul Mescal je povezivan sa mnogim poznatim ženama, ali jedna je konačno uspela da osvoji njegovo srce! Zavirićemo u čitavu dejting istoriju zvezde Gladijatora II i saznati koje su slavne dive bile devojke ovog glumca.

Paul je, inače, stekao svetsku slavu zahvaljujući glavnoj ulozi u seriji Normalni ljudi. Neverovatna izvedba irskog glumca u ulozi Connella u mini-seriji, rađenoj prema sjajnom romanu Sally Rooney iz 2018, dovela je do toga on za samo nekoliko nedelja postao poznato ime. Sada kada je spreman da preuzme glavnu ulogu Luciusa u predstojećem i dugo iščekivanom nastavku Gladijatora, sve oči su uprte u njega, a njegova karijera će se podići na potpuno novi nivo u Holivudu.

Znamo da mnogi fanovi žele da znaju da li Paul (28) ima devojku, ko je ona i kako im veza napreduje. Imamo vesti za vas!

Paul je snimljen kako uživa u društvu pevačice Gracie Abrams. Ova romansa j usledila  nakon što su ga poslednjih meseci povezivali sa nizom imena, uključujući holivudske zvezde Natalie Portman i Angelinu Jolie, za koje se ispostavilo da su mu samo dobre prijateljice. Hajde da zavirimo u Paulovu dejting istoriju.

paul Paul Mescal je jedan od najšarmantnijih mladih glumaca   a to dokazuje njegova uzbudljiva dejting istorija

instagram.com/paulmescalpics

Daisy Edgar-Jones

Uprkos tome što Paul i Daisy nikada nisu zvanično bili par, njihovi obožavaoci još uvek sanjaju o danu kada će dvoje ljubavnika iz Normalnih ljudi da shvate da su i u van ekrana ludo zaljubljeni. Njihova neverovatna hemija i srceparajuće scene u seriji samo su dolile ulje na vatru. Čini se da par neguje divno prijateljstvo koje je samo izazvalo još više nagađanja, nade i očajničkih želja da budu zajedno u stvarnom životu. Ali, nažalost, izgleda da nema šanse za bilo šta više od platonske ljubavi između njih, bar ne za sada. 

s 5 Paul Mescal je jedan od najšarmantnijih mladih glumaca   a to dokazuje njegova uzbudljiva dejting istorija

instagram.com/daisyedgarjones

Phoebe Bridgers

Njih dvoje su počeli da se dopisuju i ćaskaju, ali s obzirom na to da je tada bila 2020. i da je on živeo u Evropi, a ona u Americi, zbog koronavirusa je bilo nemoguće da putuju. Prvi susret su zapravo imali u lajvu na Instagramu za magazin Wonderland.

U novembru 2021. prvi put su se pojavili u javnosti šetajući crvenim tepihom na LACMA Artu, kada su pozirali pred kamerama. Mesec dana kasnije postalo je zvanično, jer je Phoebe podelila njihovu zajedničku fotku na Instagramu. 

Krenule su i glasine o veridbi, ali ubrzo nakon toga par se razišao. U februaru 2023. Paul je rekao kako se oseća kada njegov ljubavni život privlači mnogo pažnje. Izjavio je: „Ponekad to mogu da prihvatim, a drugi put me to zaista naljuti i uznemiri.”

ph Paul Mescal je jedan od najšarmantnijih mladih glumaca   a to dokazuje njegova uzbudljiva dejting istorija

instagram.com/phoebebridgersupdated

Sophie Wilde

Oboje su prisustvovali dodeli BAFTA nagrada 2024. i na naknadnoj zabavi povodom ceremonije, koja je izazvala nove glasine o zabavljanju. Kako je izvor rekao za Mirror: „Paul i Sophie su se mnogo zabavljali zajedno i sada se njihovo prijateljstvo pretvorilo u nešto više. Veoma su se zbližili nakon dodele nagrada i viđeni su zajedno u ranim satima na after partiju. Rano je da se nagađa, ali oni su uzbuđeni. Imaju dobru osnovu za dalje i mnogo poštovanja jedno prema drugom.”

Ipak, na kraju se ispostavilo da glasine o romansi nisu tačne.

sophie Paul Mescal je jedan od najšarmantnijih mladih glumaca   a to dokazuje njegova uzbudljiva dejting istorija

instagram.com/sophiewildee

Gracie Abrams

Dok Paul i Gracie tek treba da govore o svojoj romansi, već neko vreme kruže glasine o njima, nakon što su viđeni na sastanku za ručkom u restoranu BRAT u Londonu, gde ju je on nežno milovao po obrazu. Čini se da su zaljubljeni – jer dok su šetali parkom u Londonu, držali su se za ruke i ljubili.

gracie Paul Mescal je jedan od najšarmantnijih mladih glumaca   a to dokazuje njegova uzbudljiva dejting istorija

instagram.com/gracieabrams

Pročitajte i: Stigle su prve fotografije iz filma “Gladiator 2” i – obećavaju spektakl

Naslovna fotografija: instagram.com/paulmescalpics

Marina Puzić
Comments