Direktno iz popularnog kvarta Dumbo, Bruklin, Njujork, dolazi interesantna modna izložba koju su organizovale dve dizajnerke koje dolaze sa naših prostora, Tatjana Ostojić (tatjanaostojic.com) i Marina Micanović/UniUkyo (uniukyo.com).

Modna izlozba Tajane Ostojic i Marine Micanovic Tatjana Ostojić i Marina Micanović organizovale modnu izložbu u Bruklinu

Tatjana je predstavila svoju novu kapsulnu kolekciju „Večera je servirana“, koja se bavi vekovnim pitanjem: Da li su žene samo parče mesa? Tatjana, koja je usavršavala veštine u štampanju dok je radila u Versaćeu u Milanu, voli da eksperimentiše sa printovima. Ovog puta donosi živopisne anime dizajne u svoju kolekciju.

Majice sa printom Tatjane Ostojic Tatjana Ostojić i Marina Micanović organizovale modnu izložbu u Bruklinu Print sa majice Tijane Ostojic Tatjana Ostojić i Marina Micanović organizovale modnu izložbu u Bruklinu

Kolekciju prati i video inspirisan Tatjaninim printovima. Scenografija autentično dočarava Tatjaninu viziju zahvaljujući briljantnom radu scenografkinje Karen de Mario Weber.

Tsubasa Macumoto kao režiser i direktor fotografije, Yumi Shimizu kao model, i Justine Sierakowski značajno su doprineli specifičnoj atmosferi filma.

Torbe Marine Micanovic Tatjana Ostojić i Marina Micanović organizovale modnu izložbu u Bruklinu

S druge strane, Marina je predstavila novu kolekciju ekskluzivnih kožnih torbi. UniUkiyo torba je jedinstveno dizajnirana kako bi vam omogućila različite opcije za menjanje njenog izgleda, omogućavajući joj da se prilagodi vašem stilu. Bilo da odaberete unapred dizajniranu UniUkiyo torbu ili sami prilagodite jednu, ona će odražavati vašu individualnost i prikazati vaš lični stil na kreativan način.

UniUkiyo by Marina Micanovic 1 Tatjana Ostojić i Marina Micanović organizovale modnu izložbu u Bruklinu
Comments