Zendaya je u poslednjih nedelju dana imala par pojavljivanja, pa smo imali priliku da vidimo dve fantastične haljine, koje su oličenje seksepila na najbolji mogući način. Ežvo zašto su nas oduševile!

Zendaya i dve haljine koje će dugo ostati u našim mislima

Glumica se prethodne večeri pojavila u Njujorku kako bi pružila podršku svom dugogodišnjem dečku Tom Hollandu, koji je lansirao novi brend bezalkoholnog piva pod nazivom BERO.

Međutim, sve oči su bile uprte u njegovu devojku, koja se pojavila u seksi kožnoj haljini u burgundy nijansi, koju je Louis Vuitton izradio specijalno za nju.

Zendaya haljine 2 Zendaya nam je održala lekciju o seksepilu   u dve očaravajuće haljine

instagram.com/90smoodz

Haljina je savršeno isticala njenu figuru, pružajući nam doživljaj holivuskog glamura, ali sa modernim preokretom. Dugačka toaleta sa spaghetti bretelama je imala duboki izrez na grudima, ispod koga je ukrašena kaišem sa metalnim detaljima. Suknja je sa jedne strane obogaćena šlicem sa detaljem rajsferšlusa. Ceo look je upotpunjen štiklama u istoj boji i sveže isfeniranom kosom koja je imala odsjaj trule višnje.

Ovo nije jedina nezaboravna kombinacija koju nam je mlada glumica servirala ove nedelje. Prošlog petka, Zendaya se pojavila na 39. Rock and Roll Hall of Fame ceremoniji, kako bi podržala Cher, koja je bila jedna od umetnika i umetnica koji su dobili priznanja ove godine.

Zendaya je i ovaj put zablistala u neverovatnoj haljini koja predstavlja reinterpretaciju autfita koji je Cher nosila 1972. godine.

Pevačica je zasijalau zlatnoj haljini koju je dizajnirao čuveni Bob Mackie. Kreator je poznat po svojoj saradnji sa Cher i njemu dugujemo zahvalnost za najbolje autfite koje je pevačica nosila tokom zlatnog doba Sony and Cher emisije.

Haljina koju je Zendaya ovom prilikom obukla, predstavlja arhivski komad iz jesenje kolekcije za 2001. godinu.

Zendaya haljine 3 Zendaya nam je održala lekciju o seksepilu   u dve očaravajuće haljine

instagram.com/xsvdaya

Ovaj vintage komad odiše seksipilom i poseduje halter izrez . Suknja ima trouglasti porub koji sedi spušteno na njenim kukovima, a pored toga je ukrašena dubokim frontalnim šlicem i blagim šlepom sa zadnje strane.

Haljina je napravljena od providne tkanine i prekrivena je sitnim šljokicama i kristalima. Ceo doživljaj je upotpunjem dugom ravnom kosom sa razdeljkom na sredini koja je opet predstavljala omaž upućen Cher, s obzirom na to da je ovo frizura koju je legendarna pevačica najčešće nosila tokom 70-ih godina.

Zendaya i njen stilista Law Roach su stvarno nezaustavljivi modni duo sadašnjice – a ova dva autfita samo to potvrđuju.

Pročitajte i ovo: Autfiti sa Academy Museum Gala večeri o kojima se još uvek priča

Naslovna fotografija: instagram.com/fan.for.zendaya2024

Dragana Miletić

Comments