Kako se ovogodišnji Academy of Modern Management približava, tako se i edukacija o seminaru intenzivira. Ove godine ne samo što seminar cilja na različite vrste preduzetništva, već se i edukacija potencijalnih učesnika o preduzetništvu i različitim vrstama istog pojačava. Iz ovih razloga će se 18.11.2013. u Privrednoj komori Srbije, u Beogradu, održati tribina na temu preduzetništva. Studenti Fakulteta organizacionih nauka, koji su članovi organizacije ESTIEM LG Beograd, već četvrtu godinu zaredom organizuju seminar Academy of Modern Management, kao veoma perspektivni projekat, koji svake godine raste i donosi bolja i inovativnija preduzetnička rešenja.

Tribina je zakazana za večernje časove, od 18.00 do 20.30 časova, a sastojaće se od četiri ključna dela. Prvo predavanje održaće Nebojša Matić iz Mikroelektronike, na temu “Blic preduzetnik”. Odmah potom sledi Gordan Velev, član Grupe 484. Njegova tema biće “Socijalno preduzetništvo – Mogućnosti i perspektive”. Nakon Gordana, nešto više o ženskom preduzetništvu govoriće Sanja Popović Pantić, članica Udruženja poslovnih žena Srbije, kroz temu “Žensko preduzetništvo – sve veći trend u svetu”. Konačno, Sanja će podijum ustupiti Vladimiru Prelovcu iz kompanije “Prelovac Media”, čija je tema “Uspešan primer IT preduzetništva”, takođe nešto što dobija sve veću medijsku pažnju poslednjih godina.

Cover Tribina Final Academy of Modern Management 2013: Tribina na temu preduzetništva

Tribina će biti inovativan način za uvođenje zainteresovanih kandidata i potencijalnih učesnika za sam seminar, koji će se održati u periodu od 9.12. do 18.12. tekuće godine. Prve nedelje događaja, od 9. do 13.12, oko pedeset učesnika, starosti između 20 i 30 godina, učestvovaće u predavanjima i radionicama na najrazličitije teme koje se tiču preduzetništva. Potom će 16.12. imati organizovane konsultacije, kako bi predstavili što bolje i inovativnije preduzetničko rešenje, nakon čega će ga 18.12. i prezentovati i boriti se za prestižnu nagradu, koju pobedničkom timu daju ERSTE Banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 1,000 evra, kao i Kancelarija za mlade, koja pobedničkom rešenju obezbeđuje prostor u Beograđanki za izvršenje početnih aktivnosti, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm fondacija, Ernst & Young, Prelovac MediaCoca Cola Hellenic, Doncafe i Red Bull.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 1. do 29. novembra, možete posetiti sajt projekta ili se obratiti Milici Pavićević putem mejla: milica.pavicevic@estiem.org.

Comments