Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sportski brend Adidas je u saradnji sa modnom kućom TopShop kreirao fenomenalnu kolekciju sportske garderobe za proleće 2014.
Kreativni direktor TopShopa, ujedno i modni urednik, Kejt Felan, povodom ove kolekcije izjavila je da su svi odevni komadi dizajnirani tako da ih je moguće nositi potpuno sportski, ali i kombinovati ih uz neke druge odevne predmete. Ceo koncept ove kolekcije počiva na ideji kombinovanja sportske garderobe sa onom koja to nije. Isto tako, uvođenje modnih trendova i u sportsku garderobu, svakako nije naodmet. Da su odevni komadi ove kolekcije odlični, uverite se i sami.

Jednostavna, a tako dobra! Crna trenerica sa belim štraftama izgleda fantastično, a i veoma je udobna. Osećaćete se i izgledati odlično vežbajući u njoj.

01 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Ženski šortsevi čiji je kroj nalik muškim, na devojkama zapravo mogu da izgledaju i veoma dobro! Ukombinujte ih sa majicom ili duksom.

02 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Nežna nijansa sive odličan je izbor kada je sportska garderoba u pitanju. Helanke, trenerice, majice i duksevi u ovoj boji izgledaju jednostavno neodoljivo.

03 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Monotoniju zasnovanu na crnim, sivim i belim sportskim odevnim predmetima osvežite zelenim. Bićete sigurno primećene noseći ovakvu majicu.

04 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Zeleno-beli komplet ukrašen je šarama karakterističnim za ovu kolekciju. Šarene helanke, zeleno-bela majica i duks – pun pogodak!

05 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Ukoliko pak volite da vaša sportska garderoba bude nešto svedenija, tu je ovaj komplet koji čine crne helanke i majica, kao i duks prošaran ovim divnim šarama.

06 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Dva najistaknutija modela patika iz ove kolekcije prikazana su na fotografiji. Na osnovu njihovog dizajna možete da ih kombinovati uz bilo koje od gorenavedenih odevnih komada.

07 adidas topshop Adidas i TopShop: Sport i elegancija

Aleksandra Grujić

Editors choice