Brazde, oderotine, usečene linije i bol mogu se javiti kao posledica nošenja neadekvatnog grudnjaka. Studije su pokazale da čak 90 odsto žena nosi sportski top pogrešne veličine, što osim fizičkih povreda, može da rezultira smanjenjem mogućnosti da se ostvari puni potencijal prilikom vežbanja. Na duže staze, lošiji sportski rezultati skoro su izvesni.

Da bi bolje podržao specifične potrebe žena, adidas je dizajnirao sportske topove u različitim veličinama i za različite sportove. Ceo proces obuhvatao je detaljna istraživanja i više faza testiranja, pa je tako čuveni sportski brend u saradnji sa vodećim institutom za biomehaniku grudi na Univerzitetu u Portsmutu otkrio da čak 46 odsto žena smatra da su njihove grudi uticale na preformanse i rezultate koje postižu u sportu.

Adidas novom kolekcijom sportskih grudnjaka ukazuje da zene u sportu zasluzuju pravu podrsku 3 Adidas novom kolekcijom sportskih grudnjaka ukazuje da žene u sportu zaslužuju pravu podršku

Koristeći ishode istraživanja, adidas je krenuo da koriguje svoju trenutnu ponudu, uvodi nove revolucionarne materijale i kreira asortiman sportskih grudnjaka koji pružaju dodatnu udobnost, omogućavajući većem broju sportistkinja da se neometano bave sportom. Nova kolekcija sadrži grudnjake za svaki dan, za jogu, pilates i druge aktivnosti niskog do srednjeg intenziteta, zatim grudnjake dizajnirane da pruže bolju podršku tokom HIIT treninga ili nekog drugog intenzivnijeg sporta. Sportski topovi, namenjeni ženama koje trče, nude najviši nivo podrške grudima u kolekciji. Dostupan je širok i inkluzivan broj veličina.

Novu liniju sportskih topova imala je priliku da testira i Marija Dubaić, naša poznata pliates instruktorka u studiju Soba 7. U toku višegodišnjeg bavljenja sportom i bezbroj različitih modela, prava podrška stigla je tek sad najnovijom adidas BRA kolekcijom. Kako se sportski top namenjen studijskim vežbama pokazao saznajte u videu ispod teksta.

Adidas daruje

Sve dame koje u periodu od 4. do 16. marta u adidas šopovima u tržnim centrima Delta city i Galerija Belgrade, kupe adidas sportski gurudnjak iz nove BRA kolekcije, postaju učesnice kreativne radionice koja će 18. marta biti održana u pilates studiju Soba 7, Miće Orlovića 8 u Beogradu. Na radionici će učesnice imati priliku da rade na kreativnim zadacima, a njih će im pomoći da ispune sportistkinja Dejana Bačko, glumica Matea Milosavljević, zatim Biljana Cvijanović, kapiten adidas Runners Belgrade ekipe i lajfkouč Elena Srzentić. Dobra zabava, ali i vredni pokloni za sve neizbežan su deo radionice.

Comments