Verovatno se sada pitate, o čemu ovi govore? Aerobik za lice? Ali do kraja ovog teksta obožavaćete naše predloge i raditi vežbe za lice svaki dan!

Nakon svih krema za zatezanje lica, seruma, maski, dolazimo do zaključka da je možda put do zategnute kože lica isti kao i put do zategnutih nogu i pozadine. To je vežba, vežba i samo vežba!

Zapravo, treniranje lica nije naizmenično podizanje obrva i pumpanja obraza vazduhom. Vežbe lica su zapravo masaže, koje stručnjaci pažljivo isplaniranim pokretima rade na četiri regije vašeg lica – čelu, bradi, oko očiju i na obrazima. Oni rastežu i skupljaju vašu kožu kako bi podstakli mišiće lica da se učvrste i zategnu.

iSt 6700235 L Aerobik za lice

Vi ovo možete i sami da radite, jer masiranje lica dovodi do strujanja krvi u toj regiji. To će dovesti i do blistavijeg tena i opšteg poboljšanja vaše kože.

Takođe, ovo omogućava i proizvodnju kolagena koji sprečava pojavu bora. To je svakako dobra vest za sve one koji ne žele bore, ali podjednako ne vole ni injekcije botoksa ili još manje odlazak pod nož.


Lenka Gatić

Comments