Logo 3 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Peptidi su čudesni sastojci koji koži daju face-lifting efekat - a ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

AFRODITA AUG1270 2 6 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Nega kože je oblast koja se neprestano razvija, a u poslednje vreme, sve više se govori o peptidima. Kao moćni skincare sastojci, sa dobrim razlogom su postali tema broj 1 u beauty industriji, jer njihovo dejstvo daje vrhunske rezultate.

Da li ste ranije čuli za peptide – i da li znate kako da ih uključite u svoju rutinu nege kože? Ukoliko vas zanima zašto ceo svet bruji o peptidima – ali i koja krema ih sadrži – tu smo da vam pružimo sve odgovore!

Šta su peptidi i zašto su najpoželjniji sastojak u kozmetici?

Pre nego što zaronimo u prednosti peptida za kožu, hajde da prvo bolje razumemo šta su oni. Peptidi su aminokiseline koje deluju kao gradivni blokovi proteina. Pomažu telu da stvori proteine poput kolagena, elastina i keratina – koji se svi nalaze u vašoj koži. Ovi proteini su zaslužni za otpornost, teksturu i izgled vaše kože. 

Uključivanjem peptida u vašu dnevnu rutinu i nanošenjem na površinu kože, vaše telo dobija poruku da treba da proizvodi više proteina koji poboljšavaju ten. Peptidi su fragmentirani delovi proteina, što ih čini lakim za apsorpciju kože, pa su idealni za dnevnu negu.

Kako starimo, naša prirodna proizvodnja kolagena, elastina i keratina se smanjuje, što dovodi do stvaranja bora i finih linija. Peptidi podstiču kožu da se obnavlja, što joj daje punoću i čuva njen mladalački izgled. Baš zato, peptidi pružaju primetne rezultate u borbi protiv bora i finih linija.

Osim borbe protiv znakova starenja, peptidi takođe igraju ključnu ulogu u održavanju hidratacije kože. Uvođenje peptida u režim nege je odličan način da ojačate kožnu barijeru i ujednačite ton kože, kao i da brzo dobijete zategnutiji izgled tena.

Na domaćem tržištu, jedna krema sadrži čak 5 biološki aktivnih peptida i poznata je po face-lifting efektu, ali na sasvim prirodan način. U pitanju je Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema – otkrijte zašto važi za najbolji izbor za svakodnevnu negu!

AFRODITA AUG1270 6 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema: Moć peptida u dnevnoj rutini nege kože

Ukoliko vas muče bore i umoran, opušten izgled kože lica, vreme je da iskoristite moć peptida i tenu vratite mladalački sjaj, a upravo to je ono što pruža Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema!

Lagana tekstura sa inovativnom, visokoefikasnom kombinacijom 5 biološki aktivnih peptida, hijalurona i skvalana daće vašoj koži efekat face-liftinga. Evo kako tačno radi.

Biološki aktivni peptidi su ključni sastojci ove kreme, koji vidljivo učvršćuju kožu, zaglađuju reljef i intenzivno koriguju bore. Njihovo dejstvo se može uporediti s efektima ubrizgavanja hijaluronske kiseline i kolagena. Takođe, peptidi u ovoj kremi štite od oštećenja DNK ćelija kože koje uzrokuje UV zračenje. Deluju kao snažan pojačivač kolagena i sprečavaju njegovu degradaciju, što kožu čini čvršćom i elastičnijom.

Skvalan, još jedan sastojak Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantne kreme, dobijen iz prirodnih biljnih izvora, jača prirodnu lipidnu barijeru kože i umiruje je. Krema takođe sadrži 100% prirodnu, patetiranu hijaluronsku kiselinu, koja omogućava optimalnu hidrataciju kože i sprečava gubitak vode.

Sve to zajedno ima sinergično dejstvo i brzo donosi vrhunske rezultate – što pokazuju brojke.

AFRODITA AUG1270 12 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Prirodan face-lifting efekat

Svi želimo sveže lice bez odlaska “pod nož”, a Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema donosi baš takve rezultate. 

Redovnom upotrebom, Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema poboljšava čvrstoću kože za 35%*, dok povećava tonus kože na licu za 27%***. Koža će biti vidljivo zategnuta i podignuta, a primetićete čak do 44 % manje bora za samo 2 meseca**! Svi želimo plump effect – puni, jedri izgled tena, a ova krema pruža upravo to, za kratko vreme.

Zbog nežne, lagane teksture, krema je idealna i kao podloga za šminku, a može se koristiti ujutru i uveče. Nanesite je na očišćenu kožu lica i dekoltea, dok uživate u prijatnom mirisu i raskošnoj teksturi. Uskoro ćete se nasmešiti odrazu u ogledalu i svom blistavom, negovanom tenu!

*IN VIVO ispitivanje na 10 dobrovoljki nakon 6 nedelja upotrebe dva puta dnevno. 
**IN VIVO ispitivanje na 23 dobrovoljke nakon 2 meseca upotrebe, dva puta dnevno. 
***IN VIVO ispitivanje na 31 dobrovoljki (45 – 65) nakon 56 dana upotrebe.
logo 5 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantna krema je nominovana za najbolju dnevnu kremu na WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS – a svoj glas kremi možete dati OVDE.

Logo 3 Peptidi su čudesni sastojci koji vašoj koži daju face lifting efekat   ova krema ih sadrži u najmoćnijoj formi

Više o Afrodita 5 Peptide-Lift hidratantnoj kremi saznajte na sajtu brenda, dm i Lilly sajtovima, kao i Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X