Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Znate one čuvene spiskove šta sve treba devojka obavezno da uradi i doživi pre braka ili pre tridesete?! Ja ih lično ne podnosim. Sva ta nabrajanja, pa kao mora ovo mora ono, ali ima nešto u činjenici da je, kako bih vam rekla, gre’ota ne doživeti ludih morskih deset dana sa drugaricama.

Bukvalno je detsinacija nevažna. Grča ostrva, Budva ili Hvar.

Važne su one. Važna je ležernost i pozitivna ženska energija. Čak su ovog puta zanemarljivi sati i sati provedeni u autobusu koji vodi do svih tih letnjih ljubavi, palmi i jutra koja mirišu na more. A znate na šta mirišu noći??!

Znam da znate. Ako ne znate ili pak naslućujete, ali još to niste doživele pravac da kupite kartu i odaberete mesto gde ćete provesti ovo leto. Ekipu bar imate, sigurna sam.

Eto, da vam malo zagolicam maštu ili pak da sve vas koji ovakav vid ženskih letovanja praktikujete kao ja iz godine u godinu, ispričaću vam otprilike kako izgleda jedan moj prosečan dan na moru…

Ustajem prva. Šta ću kada sam ranoranilac. To naravno nervira sve moje drugarice i one su uvek u fazonu “spavaj, ženo, noćas smo stigle u apartman u 3h, a ti već u 10h na nogama”. Samo se nasmejem, tiho sebi napravim kaficu da nikoga ne probudim, istuširam se i pravac terasa. Obožavam ih i u Beogradu, a kamoli na letovanjima. Apartman bez terase koje gleda na more za mene ne dolazi u obzir, da se razumemo.

Dakle, jutarnji ritual na terasi ima posebnu važnost za mene. Tada volim da vraćam film, ne samo o prethodnoj noći (a priznajem ti filmovi su mi uvek najzanimljiviji) već o godini uopšte, ljudima, događajima… i to sve nekako na onih 5,6 kvadrata terase ima posebnu dimenziju i posebnu notu….

Negde oko 11-12h ustaju moje drage drugarice. Saborci. Prijatelji. One.

girls on holidays 656x348 Ženska posla: Ah, ta letovanja sa drugaricama

Naravno, one preskaču moj kafa-ritual, jer uveliko žurimo da stignemo na plažu i zauzmemo ležaljku. Kada smo već kod ležaljki, nikada mi neće biti jasno kad ustanu ti ljudi koji pozauzimaju prve redove ležaljki (onih tik uz more) na svim plažama po Budvi. U 8h verovatno. Da li uopšte oni izlaze noću, helloooo?!

Editors choice