Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Najveća organizacija vođena od strane studenata širom sveta, AIESEC, 60 godina unazad uspešno realizuje odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse. Studentima se nudi prilika da odu u neku od 124 zemlje AIESEC-a i steknu liderske sposobnosti i praktično iskustvo učestvujući na nekom od društveno-odgovornih projekata.

Svakoj mladoj osobi koja se oprobala u internacionalnim razmenama putem AIESEC-a, to iskustvo je promenilo život. Većina tih mladih ljudi se oduševi stilom života u Srbiji i njenim istorijskim bogatstvom, ali pravi duh naše zemlje oseti tek kada živi u okruženju kao što je porodica. Da li biste želeli da upoznate te studente i upotpunite njihovo iskustvo u Srbiji?

U želji da se svakom studentu na razmeni priušti celokupno iskustvo života u drugoj zemlji, AIESEC je kreirao specijalan HOST program. Ovaj program predstavlja pružanje smeštaja, u periodu od najmanje tri nedelje, osobi koja je došla na stručnu ili volonternu praksu. Takođe, AIESEC je tu da održava stalnu komunikaciju, bude otvoren za sva pitanja i nedoumice i pruži pomoć potencijalnim porodicama koje se odluče na ovaj internacionalni korak.

Kao AIESEC host porodica, pružićete mladoj osobi šansu da otkrije Srbiju i njen duh kroz vaše oči. Osim što ćete dobiti još jednog člana porodice, naučićete o nekoj drugoj kulturi, njenim vrednostima, tradiciji, jeziku, hrani i mnogim drugim kulturološkim karakteristikama. Ono što ova multikulturalna iskustva i razmene čini jedinstvenim jesu poznanstva koja prerastaju u životna prijateljstva.

2 hosting folder 2 srb11 AIESEC: Dovedi svet u svoj dom!

Budite vi i vaša porodica neko ko će u svom domu ugostiti studenta iz inostranstva i upotpuniti njegovo iskustvo u Srbiji, a zauzvrat dobijate priliku za jedno sjajno druženje i upoznavanje drugačije kulture. Više informacija o programu pronađite ovde.

Prijava je na ovom linku. 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale, kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

 

Editors choice