Najveća organizacija vođena od strane studenata širom sveta, AIESEC, 60 godina unazad uspešno realizuje odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse. Studentima se nudi prilika da odu u neku od 124 zemlje AIESEC-a i steknu liderske sposobnosti i praktično iskustvo učestvujući na nekom od društveno-odgovornih projekata.

Svakoj mladoj osobi koja se oprobala u internacionalnim razmenama putem AIESEC-a, to iskustvo je promenilo život. Većina tih mladih ljudi se oduševi stilom života u Srbiji i njenim istorijskim bogatstvom, ali pravi duh naše zemlje oseti tek kada živi u okruženju kao što je porodica. Da li biste želeli da upoznate te studente i upotpunite njihovo iskustvo u Srbiji?

U želji da se svakom studentu na razmeni priušti celokupno iskustvo života u drugoj zemlji, AIESEC je kreirao specijalan HOST program. Ovaj program predstavlja pružanje smeštaja, u periodu od najmanje tri nedelje, osobi koja je došla na stručnu ili volonternu praksu. Takođe, AIESEC je tu da održava stalnu komunikaciju, bude otvoren za sva pitanja i nedoumice i pruži pomoć potencijalnim porodicama koje se odluče na ovaj internacionalni korak.

Kao AIESEC host porodica, pružićete mladoj osobi šansu da otkrije Srbiju i njen duh kroz vaše oči. Osim što ćete dobiti još jednog člana porodice, naučićete o nekoj drugoj kulturi, njenim vrednostima, tradiciji, jeziku, hrani i mnogim drugim kulturološkim karakteristikama. Ono što ova multikulturalna iskustva i razmene čini jedinstvenim jesu poznanstva koja prerastaju u životna prijateljstva.

2 hosting folder 2 srb11 AIESEC: Dovedi svet u svoj dom!

Budite vi i vaša porodica neko ko će u svom domu ugostiti studenta iz inostranstva i upotpuniti njegovo iskustvo u Srbiji, a zauzvrat dobijate priliku za jedno sjajno druženje i upoznavanje drugačije kulture. Više informacija o programu pronađite ovde.

Prijava je na ovom linku. 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale, kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

 

Comments