#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

AIESEC: Dovedi svet u svoj dom!

AIESEC: Dovedi svet u svoj dom!

Najveća organizacija vođena od strane studenata širom sveta, AIESEC, 60 godina unazad uspešno realizuje odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse. Studentima se nudi prilika da odu u neku od 124 zemlje AIESEC-a i steknu liderske sposobnosti i praktično iskustvo učestvujući na nekom od društveno-odgovornih projekata.

Svakoj mladoj osobi koja se oprobala u internacionalnim razmenama putem AIESEC-a, to iskustvo je promenilo život. Većina tih mladih ljudi se oduševi stilom života u Srbiji i njenim istorijskim bogatstvom, ali pravi duh naše zemlje oseti tek kada živi u okruženju kao što je porodica. Da li biste želeli da upoznate te studente i upotpunite njihovo iskustvo u Srbiji?

U želji da se svakom studentu na razmeni priušti celokupno iskustvo života u drugoj zemlji, AIESEC je kreirao specijalan HOST program. Ovaj program predstavlja pružanje smeštaja, u periodu od najmanje tri nedelje, osobi koja je došla na stručnu ili volonternu praksu. Takođe, AIESEC je tu da održava stalnu komunikaciju, bude otvoren za sva pitanja i nedoumice i pruži pomoć potencijalnim porodicama koje se odluče na ovaj internacionalni korak.

Kao AIESEC host porodica, pružićete mladoj osobi šansu da otkrije Srbiju i njen duh kroz vaše oči. Osim što ćete dobiti još jednog člana porodice, naučićete o nekoj drugoj kulturi, njenim vrednostima, tradiciji, jeziku, hrani i mnogim drugim kulturološkim karakteristikama. Ono što ova multikulturalna iskustva i razmene čini jedinstvenim jesu poznanstva koja prerastaju u životna prijateljstva.

2 hosting folder 2 srb11 AIESEC: Dovedi svet u svoj dom!

Budite vi i vaša porodica neko ko će u svom domu ugostiti studenta iz inostranstva i upotpuniti njegovo iskustvo u Srbiji, a zauzvrat dobijate priliku za jedno sjajno druženje i upoznavanje drugačije kulture. Više informacija o programu pronađite ovde.

Prijava je na ovom linku. 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale, kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

 

Editors choice