Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Studentska organizacija AIESEC tokom čitave godine omogućava odlazak na stručne prakse u kompanije i organizacije u inostranstvu. Praksa podrazumeva od dva meseca do 12 meseci intenzivnog sticanja praktičnog iskustva u velikom broju oblasti, poput ekonomije, marketinga, projektnog menadžmenta, finansija, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija, predavanja stranog jezika, socijalnog rada i mnogih drugih. Sve stručne prakse su plaćene.

Učestvovanje na AIESEC programu stručnih praksi omogućava veliki napredak kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Radom na ostvarivanju ciljeva određene kompanije ili organizacije i prolaskom kroz konkretne situacije, stiču se znanja i veštine koje će studentu biti neophodne na budućem poslu. Pored toga, nakon uspešno realizovane prakse, student zbog svojih novostečenih kompetencija postaje mnogo bolji kandidat za posao.

Na praksu mogu otići studenti završnih godina svih obrazovnih profila, kao i postdiplomci ne stariji od 29 godina. Svi studenti koji žele da apliciraju moraju tečno da znaju engleski jezik, da imaju najmanje šest meseci relevantnog iskustva, kao i da budu motivisani da uče i rade u multikulturalnom okruženju, gde će dobiti mogućnost da se upoznaju sa kulturom, običajima i tradicijom zemlje u kojoj rade, ali i da donesu dobre primere, metode i inicijative nazad u svoju zemlju.

Za prijavu i dodatne informacije, posetite sajt.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

Editors choice