5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Studentska organizacija AIESEC tokom čitave godine omogućava odlazak na stručne prakse u kompanije i organizacije u inostranstvu. Praksa podrazumeva od dva meseca do 12 meseci intenzivnog sticanja praktičnog iskustva u velikom broju oblasti, poput ekonomije, marketinga, projektnog menadžmenta, finansija, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija, predavanja stranog jezika, socijalnog rada i mnogih drugih. Sve stručne prakse su plaćene.

Učestvovanje na AIESEC programu stručnih praksi omogućava veliki napredak kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Radom na ostvarivanju ciljeva određene kompanije ili organizacije i prolaskom kroz konkretne situacije, stiču se znanja i veštine koje će studentu biti neophodne na budućem poslu. Pored toga, nakon uspešno realizovane prakse, student zbog svojih novostečenih kompetencija postaje mnogo bolji kandidat za posao.

Na praksu mogu otići studenti završnih godina svih obrazovnih profila, kao i postdiplomci ne stariji od 29 godina. Svi studenti koji žele da apliciraju moraju tečno da znaju engleski jezik, da imaju najmanje šest meseci relevantnog iskustva, kao i da budu motivisani da uče i rade u multikulturalnom okruženju, gde će dobiti mogućnost da se upoznaju sa kulturom, običajima i tradicijom zemlje u kojoj rade, ali i da donesu dobre primere, metode i inicijative nazad u svoju zemlju.

Za prijavu i dodatne informacije, posetite sajt.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

Editors choice