Jebi ga, nema uvoda.

Slušajte šta će čika Šumar da vam kaže.

Danas nema razlike u svetu – sve ista boljka muči. Ovi što su u paru sparili su se naglavačke, ovi što su solo im se rugaju, a u stvari su solo jer ne mogu da izdrže trenutak kad će ih partner prevariti, odbaciti ili nešto još gore.

A onda su tu i ovi što kukaju što su imali, pa nemaju.

I što je najluđe svi kukaju.

s1jpg ‘Ajd’ ne plači više, matere ti

Otiš’o je, sarmu prob’o nije

‘Ajd’ ne plači više, matere ti. Nova je godina, vreme je da prestanete da “plačičičkarite”.

Za početak, prekinite s tim oupenmajnd-sranjima, kao bićete drugari i to. Zajebi. Otfikarite ga/je. Izbrišite telefon, odjebite ih na Facebooku i njih i zajedničke prijatelje (s njihove strane). Ne sekirajte se, niste zlikovac, nije to osveta, nego pokušavate da spasite svoj život.

Idite u tri lepe. Tačnije, okrenite se i uputite u novom pravcu. Recimo, u teretanu. Iscrpljujte se vežbom. Ne samo da ćete zaboraviti na kretene koji su vas ostavili, već ćete malo zategnuti to što ste otromboljili žderući od muke.

Promenite izgled. Ono, malo se zaperite, ošišajte i spalite pola garderobera. Skupo, jeste, ali efikasno.

Šljokajte. Nemojte da se lešite, ali malo izađite u život, cugnite i đuskajte. Povežite se sa prijateljima. Ono, malo im se šlihtajte što ste bili oholi pa ih zanemarili zbog tamo nekog dečka ili devojke. Zabavite se, vratite samopouzdanje.

Ali, ne trčite od jednog do drugog partnera kao narodna pesma. Uživajte u soliranju, nije to bez prednosti, ali ne preterujte. Nije ni u tome sva sreća. Kad ojačate i smorite se od tumaranja, ponovo potražite ljubav.

s21 ‘Ajd’ ne plači više, matere ti

Uživajte, samo ne kukajte

Ili nemojte. Samo ne kukajte, ne plačite i ne jadikujte.


Šumar  Izmišlja toplu vodu, traži rupe u svemu, pa i u saksijama. Ne jebe živu silu.

Comments