Akademija Modernog Menadžmenta je seminar koji se održava od 7. do 9. decembra u Privrednoj komori Srbije, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Seminar se ove godine tradicionalno održava sedmi put i nastoji da mladim i ambicioznim ljudima pomogne da se upoznaju sa realnim poslovnim svetom. Ovogodišnja tema seminara je “Company vs Startup” gde će studenti kroz niz predavanja biti u prilici da upoznaju poslovanje sa aspekta kompanije i sa aspekta startup-a.

akademija modernog menadzmenta 1 Akademija Modernog Menadžmenta 2016: Company vs Startup

Projekat će trajati tri dana. Prva dva dana učesnici seminara će biti u prilici da prisustvuju predavanjima koje će držati eminentni predavači koji će govoriti o različitim temama kao što su marketing, informacioni sistemi, odnosi s javnošću i o svim prednostima i manama rada u velikim kompanijama, odnosno startup-ova. Pored renomiranih predavača posebno predavanje održaće predstavnici generalnog partnera projekta, kompanije Telekom Srbije.

akademija modernog menadzmenta 2 Akademija Modernog Menadžmenta 2016: Company vs Startup

Trećeg dana projekta održavaće se radionice koje će držati kako predavači, tako i kompanije partneri. Na ovaj način, studenti celog Univerziteta u Beogradu će imati priliku da ostvare kontakt sa predstavnicima kompanija, ali takođe, ovo je i izvrsna prilika za kompanije da čuju mlade ljude, njihove ideje i mišljenja o temama radionica.

akademija modernog menadzmenta 3 Akademija Modernog Menadžmenta 2016: Company vs Startup

Prijave su otvorene za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu od 21. do 29. novembra.

Sve dodatne informacije možete naći na zvaničnom sajtu organizacije estiem.org.rs.

Comments