Stabilna veza. Brak. U muškoj glavi rimuje se sa “mrak”. Pa ipak, bez obzira koliko vetropirasti vole da se jednom upuste u te vode (valjda misle da će biti ozbiljniji ako se “skrase”), veza, naravno, više liči na okopavanje kukuruza nego na “seks svaki dan, plus besplatan stan i hrana, besplatno pranje i peglanje”, što muškarci često zamišljaju da brak jeste. Ovo je, ipak, 21. vek, a to znači da mora neko i da opere sudove. Muškarci obično ljubavnice zapate u trenucima krize. To mi ne ide u glavu. Kako jednu nevolju zamene drugom. Al’ ‘ajd, ako su se već upustili u avanturu, evo nekoliko pravila za održavanje ljubavnice.

Tajger Vuds Ako ćeš da švrljaš, nemoj da zabrljaš!

Jedna od ljubavnica Tajgera Vudsa, poznatijeg kao imbecilni Don Žuan

Kondom

Da, draga, verujem ti da uzimaš pilulice. Ne, draga, i ja više volim bez, ali još više volim da ne zapatim decu od ljubavnice, pa posle žena da me ubije. Dakle, koristite zaštitu, nemojte da vas u’vate na bebicu.

Keš

Volim ljubavnicu, volim da joj kupujem poklone, ali još više volim da nigde ne ostane trag. Zajebite kreditne kartice i čekove, sve troškove ljubavnice plaćajte kešom. Osim toga, time ćete elegantno rešiti i pitanje rasipništva, jer poznato je da su muškarci darežljiviji s karticom nego sa šuškama.

Treći telefon

Ne budi konj. Ne zovi ljubavnicu sa svog telefona ili, ne daj Bože, sa ženinog. Ne, ni sa detetovog. Uzmi treći telefon i krij ga kao zmija noge. Ako nemaš za treći telefon, onda se ubij i jadna ti ta tvoja ljubavnica.

Ne priznajem ništa (osim suda partije)

Ništa ne priznajte. Ništa nije bilo. Ne poznaješ nikoga. To nisam (bio) ja. Ne postoji okolnost pod kojom je opravdano priznati “nevaljale” aktivnosti. Ako ćeš da budeš lasica i fircaš sa strane, budi hajduk pa ne priznaj ništa, ni da ti klince pod nokte udaraju.

Nikad u svom stanu

Ako ti je neophodna dodatna doza opasnosti, popni se na tramvaj, visi sa Beograđanke, baci se s mosta. Nikad, ali nikad ne dovodi ljubavnicu u stan koji deliš sa “pravoslavnom” partnerkom. Čak i kad žena ode kod svojih na selo, nemoj da si blesav da dovedeš ljubavnicu u porodično gnezdo, ne daj Bože da još nešto i akcijašite tu.

Comments