Pošto smo konačno svi uskočili u letnju garderobu (da, više letnju nego prolećnu, s obzirom da su temperature visoke), vreme je i da pripremimo nov aksesoar za savršeni izgled ovih prolećnih dana. Umesto šalova, kapica i rukavica, došao je red na tašne veselih boja, sunčane naočare, šeširiće, minđuše i slično. Zavirite na naše preporuke, a mi se nadamo da ćemo vam dati finu inspiraciju da oplemenite svoj prolećni look.

Tašne veselih boja

Šta bi jedna kombinacija bila bez dobre tašne? Ništa, slažemo se. Ove takozvane “poštarske tašne” su totalni hit ove sezone. Možete ih kupiti svugde, veoma su pristupačne i lako dostupne. Izaberite onu po vašem ukusu, ali se trudite da to budu vesele, jarke boje, kao što je ova jarkozelena, ili narandžasta, žuta, ružičasta. Ostanite dosledni proleću i njegovim divnim bojama.

Aksesoar 1 Aksesoari za ovo proleće

Jarkozelena tašnica

Šarene kese

Ove kese, koje se ujedno mogu koristiti i kao torbe, neodoljivo su slatke. Uz dobar odabir boja, motiva i krojeva, to što se zapravo radi o kesi neće biti bitno. Nabavite jednu ovakvu i videćete koliko ćete dobiti na prostoru (one su velike i duboke, možete staviti u njih tako mnogo stvari), a ujedno ćete doprineti svom prolećnom izgledu.

Aksesoar 2 Aksesoari za ovo proleće

Kese neobičnih boja i natpisa

Minđuše

Nešto što žene najviše vole. Lice i frizura poprime sasvim drugi oblik i sasvim drugačiju priču uz odabir dobrih minđuša. Mogu naglasiti boju očiju, otkriti vaš stil i stav, muzički pravac ili to da ste svakako dobar poznavalac mode. Pronađite svoj savršeni par prolećnih minđuša, trudite se da budu koloritne, sa što više boja (pastelnih, po mogućnosti). Kombinujte ih uz lagane haljine, sandale i svoje tašne veselih boja.

Aksesoar 3 Aksesoari za ovo proleće

Neobičan dizajn s lobanjom

Kratke i široke ogrlice

Svi ih obožavamo – to je sigurno! One su toliko in, toliko su lepe, tako su neobične i pravi su dodatak na svaku odevnu kombinaciju. Od onih glamuroznih boje zlata, do ovako vedrih, obično–neobičnih, za svaki dan. Možete ih naći u najrazličitijim oblicima i bojama, sa najčudnijim motivima. Poželjno je da ih imate što više jer vam ih nikada neće biti dosta. Mi kažemo da su pravi must have i od srca ih preporučujemo!

Aksesoar 4 Aksesoari za ovo proleće

Predivne kratke i široke ogrlice

Neobična obuća

Recite do viđenja rutini, običnim krojevima i jednobojnim cipelama. Okuražite se i probajte nešto drugačije, specifično i šik. Ima toliko lepih, posebnih cipela koje niste imali hrabrosti da probate. Mi kažemo – samo napred! Svaki outfit će biti lepši i zanimljiviji ukoliko na nogama nosite jedan ovakav par. Probajte i videćete da nećete pogrešiti.

Aksesoar 5 Aksesoari za ovo proleće

Neobčne šarene cipele

Neobični privesci

Imate neko lepo srebrno lanče? Nismo ni sumnjali. Dosadilo vam je da ga nosite jer oduvek imate taj isti stari privezak po kome vas svi poznaju? Promenite to! Kupite novi, neobični privezak i vaš lančić će dobiti sasvim drugi smisao. Privezak u obliku srca, vašeg imena, zvezde ili nečeg četvrtog – vaš je izbor. Možete i sami napraviti onakav kakav vam se dopada – pustite kreativnosti na volju.

Aksesoar 6 Aksesoari za ovo proleće

Slatki neobični privezak

Baletanke

Odavno su omiljene! Baletanke nose svi, imaju ih svi, a opet nam ih nikada nije dosta. Teško je odučiti se za model u moru najrazličitijih boja, krojeva, motiva. Izaberite svoje i krenite u laganu prolećnu šetnju, jer nema ničeg lepšeg od šetnje cvetnim stazama u udobnoj obući.

Aksesoar 7 Aksesoari za ovo proleće

Uvek in – baletanke

Naočare za sunce

Imali smo već izlaganje na tu temu, ali nije na odmet ponoviti – naočare za sunce su jedan od najvažnijih aksesoara za sunčane dane. Od onih koje podsećaju na mačije oči do onih velikih koje pokrivaju pola lica, sunčane naočare su odličan detalj ukoliko se lepo iskombinuje. Vodite računa o obliku lica i odabiru garderobe, s pravim modnim okom i dobrim odabirom naočara – bićete prava prolećna vila.

Aksesoar 8 Aksesoari za ovo proleće

Lepe i korisne – sunčane naočare

Izvor fotografija: allwomenstalk.com, examiner.com


Sanja Bićanin, surovi realista na svoju štetu. Pristalica duboke iskrene ljubavi. Večiti tragač za istinom, uvek bez dlake na jeziku. Hedonista i cinik.

Comments