Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Pogledajte koje to aktivnosti umanjuju stres i već danas se pokrenite!

Joga

Joga je isproban i testiran način da se izađe na kraj sa stresom na tradicionalan način. Meditacija i vežbanje vežbi disanja tako što se koncentrišete na dah ume da bude od velike koristi za vaše mentalno zdravlje. Tih deset minuta dnevno koje ćete izdvojiti za jogu je a must!

Šetnja

Najjednostavniji, a opet tako efektan način da se razbije stres je šetnja. Prošetajte se parkom ili plažom i tako se, ne samo ujedinite s prirodom, nego se i oslobodite stresa. Morate redovno da idete u šetnju da biste održali zdravlje na dobrom nivou i krvni pritisak bez poblema.

Ples

Ples je jedan od velikog broja fizičkih i umnih aktivnosti koje vam mogu pomoći da se oslobodite stresa i da uživate istovremeno. Kada svaki dan naučite ponešto novo, biće interesantno da to kasnije podelite sa prijateljima ili partnerom.

joga Aktivnosti koje umanjuju stres

Opustite se

Sport

Bilo koja vrsta sporta koju volite može biti odlična vežba za vaše telo i sjajan način da se oslobodite stresa. Sportovi kao što su tenis, fudbal ili nešto slično su sjajan način da ostanete u kontaktu sa svojim prijateljima i da se istovremeno potpuno posvetite vežbanju.

Tai-či

Tai-či je starinska borilačka veština koja podrazumeva kombinaciju meditativnih pokreta koji mogu da povežu vaše telo i um. Uvežbavanje ovog načina vežbanja može da smanji stres i unese mir.

Kikboks

Uz inovativne načine vežbanja, iz dana u dan, sportovi kao što su kikboks i slični postaju sve popularniji. Možete da se priključte različitim stilovima kikboksa, kao što su Džiu-džicu, Majtai i slični.

Stres bilo koje vrste nije samo štetan za vaše mentalno zdravlje, već utiče i na fizičko stanje tela na više načina. Vežbanjem držite i telo i duh pod kontrolom, pa vam preporučujemo da probate neke od ovih vežbi.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice