Dvadesetdevetogodišji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, na srpskoj muzičkoj sceni poznatiji kao Manya, boluje od jako retkog oblika maligne bolesti. U našoj zemlji za Nemanju nije bilo moguće lečenje, tako da se on sada nalazi u nemačkom gradu Flensburgu. Proces lečenja zahteva sumu od 120.000 eura. Manji je hitno potreban novac za nastavak lečenja, jer sledeća uplata bolnici mora da se desi do 6. oktobra! Apelujemo na sve dobre ljude da pomognu tako što će donirati novac na neki od načina navedenih u nastavku.

dance4manya 1 ALARMANTNO: Hitno potreban novac za nastavak Manjinog lečenja!

Cela domaća scena elektronske muzike ujedinila da prikupi novac za Manju kroz najveći humanitarni festival do sada – Dance4Manya, koji se održava u Belexpo centru 16. i 17. oktobra. Kupovinom karte za festival direktno donirate za Manjino lečenje. Dvodnevna karta za festival košta 800, a jednodnevna 500 dinara. Karte možete kupiti na biletarnicama ili online na sajtovima Eventima i DD Tickets-a.

dance4manya 2 ALARMANTNO: Hitno potreban novac za nastavak Manjinog lečenja!

Humanitarna fondacija Novi Beograd već uveliko prikuplja novac i to putem donacija i SMS poruka. Ukoliko želite da pomognete Manji sa simboličnom donacijom od 100 dinara, pošaljite SMS sa sadržajem 100 na 3030. Sve dodatne informacije o donacijama i računima možete naći na zvaničnom sajtu.