Rosalía

Španska mega zvezda Rosalía upravo je ovog muzičkog meseca dobila Grammy nagradu za najbolji latino, urbani, alternativni album i za svoju pesmu El Mal Querer. U veoma kratkom periodu 26-godišnja pevačica ostvarila je velike uspehe i stekla fanove među zvezdama kao što su Frank Ocean i Kylie Jenner. Slava Rosalíe napravila je put za flamenko i španske izvođače. Ne možemo da dočekamo ono što sledi.

The 1975, Notes On a Conditional Form, april 2020.

Matty Healy, član grupe, koji je borac za LGBTQ+ prava, nedavno je proglasio da će u budućnosti nastupati samo na festivalima istog uverenja. Nije ni čudo da ovaj bend ima tako vatrenu i posvećenu publiku. U poslednje vreme spekuliše se o tajnoj romansi Matty Healya i pevačice FKA twigs, a nadamo se da ćemo nešto od tih romantičnih osećanja čuti na njihovom novom albumu.

J Balvin, Colores, mart 2020.

J Balvin nedavno je objavio ime svog albuma, čije je premijerno puštanje zakazano za mart ove godine. Pevač je najavio spektakularan artwork, kao i zvukove reggaetona, dancehalla, popa i dembowa. Posle velikog broja hitova, nastupa i prošlogodišnjeg Latin Grammya, ne možemo da dočekamo da čujemo o čemu se ovde radi.

Rina Sawayama, april 2020.

Rina Sawayama, nekadašnji model, japansko-engleska pevačica i zastupnik LGBTQ+ prava, možda više ne korača modnom pistom, ali uskoro izbacuje svoj debitantski album. Nastupala je pored Charli XCX na njenoj prošlogodišnjoj turneji, te smo sigurni da je više nego spremna za svoj prvenac.

Naslovna fotografija: instagram.com/rosalia.vt

Miona

Comments