Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Ako uzmemo u obzir broj svih timova koji učestvuju u ovogodišnjem FIFA Svetskom prvenstvu u fudbalu, moramo priznati da izabrati najlepši dres nije nimalo lako.

Oni stručniji kažu da ima i očajnih dresova, kao i katastrofalnih kombinacija, ali većina dresova izgleda dobro i ima svoj karakterističan print. Mi smo se potrudili da vam prikažemo najbolje od najboljeg, ne obazirući se na proizvođače, kao i na zemlju koju sam dres predstavlja. Većina izabranih može da se nosi i van terena, tako da ukoliko razmišljate o ovom koraku, to će, momci, biti potpuni hit. Bez obzira da li ste jedan od srećnika koji u Brazilu uživo gledaju duele najvećih fudbalskih eksperata ili kod kuće gledate zavaljeni u fotelju, ova sportska oprema krasiće vaš vidik u narednom periodu.

Na poslednjem mestu našla se fudbalska reprezentacija Ekvador. Oni se nadaju da će moći da zasijaju “jače od sunca”. Kao što možete videti na slici ispod dres je u žutoj boji sa plavim detaljima i ovi momci će svakako biti upečatljivi. Da li im je žuta boja srećna, videćemo…

118 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Brazil, Braziiil!!! Naravno da prepoznajete legendarni dres ove reprezentacije. Potpisuje ga poznati modni brend Nike, a u proteklih 20 godina dobijao je brojne izmene i sada izgleda ovako. Zastava Brazila u prvom planu, ali su i zeleni detalji odlična kombinacija sa žutom.

216 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Iz Rusije ili bolje rečeno iz Adidasa stiže nam ovaj dres u divnoj boji. Veoma je autentičan i prepoznatljiv i ima poseban rebrasti okovratnik i napravljen je od specijalne tkanine.

315 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

SAD se potrudio da se i iz aviona vide boje zastave. Kao da fale zvezdice, pa su mislili da će sa njima na ovako šarenom dresu biti mnogo kič. Izgleda da je veoma važno biti moderan i trendi i na terenu.

411 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Kameruna odlučila se za drugačiji dres sa vidljivim primesama tradicionalnog. Grafički motivi koje vidite predstavljaju lava, a verujemo da će se lavovski boriti da osvoje titulu.

511 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Crveno-beli tim je onaj iz Hrvatske, ali samo zbog ovog “kockastog” dresa. Nike potpisuje njihovu sportsku opremu i nisu odoleli da je ukrase mnogim suptilnim detaljima, kao što je na primer na tkanini kod vrata napisano “Budi ponosan”.

610 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Gana je država koja ove godine nosi beli dres, ali sa specijalnim okovratnikom… pogledajte kakvim!

76 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Svetski prvaci iz 1950. došli su u Brazil sa velikim očekivanjima, ali i odlično opremljeni, bar ako je suditi na osnovu njihovih svetloplavih dresova.

84 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Dres koji je izabran za najlepši ponos je države koja se zove Francuska.

Nama se dopada, a šta vi kažete?

93 Ale, aleee: Izbor za najlepši dres na Svetskom prvenstvu

Violeta Stojanović

Editors choice