Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Aleksandra Bezmarević: Uspeh ženu čini privlačnom

Aleksandra Bezmarević: Uspeh ženu čini privlačnom

Verovatno ste već čule, a možda se i same uverile, da je moć jedan od najvećih afrodizijaka. Pri tome se obično misli na uspešnog i ostvarenog muškarca, koji zna šta hoće i kako to i da ostvari. Ipak, sve češće možemo čuti i da muškarci smatraju da su moćne i nezavisne žene privlačnije od žena koje se dobrovoljno odluče da žrtvuju svoju samostalnost. Otkud ova promena?

Žena koja je ostvarena na društvenom i profesionalnom planu je, pre svega, sigurna u sebe. Ona je ispunjena, živi svoj život, a lični uspeh jača njeno samopouzdanje, čineći je samouverenom, zadovoljnom i poželjnom. Ne treba zaboraviti da je u prirodi muškaraca da budu lovci. Oni vole izazov, a uspešna žena koja nije uvek “na raspolaganju” svakako nije “lak plen” koji treba osvojiti. Čak i kad je osvojena, uspešna žena je izazov – jer je potreban dodatan napor da bi je muškarac koga je odabrala i zadržao, zbog čega osvajanje uspešnih, ostvarenih žena praktično nikada ne prestaje. Izgleda da se jedino pored takvih žena savremeni muškarci osećaju zadovoljno i ispunjeno.

Aleksandra Bezmarevic2  Aleksandra Bezmarević: Uspeh ženu čini privlačnom

Žena koja je ostvarena na društvenom i profesionalnom planu je, pre svega, sigurna u sebe

Da biste bile uspešne, nezavisne i samostalne, ili u prevodu, privlačne po standardima savremenog društva, neophodno je da se neprekidno usavršavate i usvajate nova znanja i veštine, ali i da pronađete okruženje koje će vas u tome ohrabrivati. Kako to izgleda na praktičnom primeru? Aleksandra Bezmarević je uspešna mlada žena koja paralelno pohađa master studije, ali već ima i uspešnu saradnju kao zone-menadžer sa kompanijom Avon, koja je već više od 125 godina jedan od lidera u industriji lepote i vodeća kompanija u oblasti direktne prodaje.

“Nikad mi nije dosta izazova – imam energije na pretek! Veoma mi je stalo da budem samostalna, pre svega finansijski i da sebi priuštim stvari koje me čine srećnom. Stekla sam neprocenjivo iskustvo – prezentacione veštine, veštine upravljanja projektima i procesima, veštine vođenja tima… i što je najvažnije, upoznala sam divne ljude… U Avon-u sam naučila da se ljudi cene po broju ideja, a ne po broju godina. Zato je za mene Avon više od lepote.”

Editors choice