Predstavili smo vam vrste devojaka u beogradskim klubovima, a sada je vreme da se pozabavimo muškom populacijom. Pogledajte kakve sve tipove momaka možete sresti u večernjem provodu.

Orao

To su momci koji izlaze isključivo kako bi osvojili plen. Njihov položaj u klubu izgleda otprilike ovako: uglavnom stoje kod šanka sa flašom piva u ruci i šmekaju naokolo debilnim, blago uspaljenim osmehom. Đuskaju tako što cupkaju s noge na nogu, čisto kako bi pokazali svoju kežualnost. Odjednom ugledaju dobru ribu, ona mučena slučajno prolazi pored njih, ne sluteći kakva je agonija čeka. Orao je zaustavlja i onako spontano joj se unese u facu sa rečenicom tipa: “Kud je pošla mlada dama?” Zatim sledi njegova neumorna priča, iz malog mozga vadi sve fore koje je verovatno pokupio iz nekog mnogo kul filma. Nakon što devojka nekoliko puta ljubazno pokuša da ga iskašira i kaže mu kako mora da ide, on prelazi na fizički kontakt, te zapliće svoje prste međ’ njene i kreće da đuska. Devojka uz kiseli osmeh već počinje da bude drska i jasno mu stavlja do znanja da nije zainteresovana i da nije izašla kako bi našla dečka, na šta joj orao odgovara u stilu “A šta, ti si kao izašla samo da bi se provela, kao niko te ne zanima?” Devojka shvata da je uzaludno ubeđivati ga, te uspeva da pobegne. Posle nekoliko minuta, orao ugleda svoj novi plen, i tako u krug.

jealous guy bisexual man Alfa i omega mužjaci beogradskih klubova

Pozer

“Uvek uglađen i fin, stvarno pravi mamin sin.” Momak koji izlazi u klubove isključivo kako bi bio primećen. Za to veče oblači ono najlepše i najskuplje što ima i obavezno odlazi na neko elitno mesto. U klubu sedi ili stoji nepomično i gleda unaokolo. Da li DJ pušta balade ili brze pesme, da li je muzika živa, njemu nije važno. Bitno je samo da je on to veče izašao, da lagano ispija piće, neprestano gleda u svoj telefon i broji poglede uperene ka njemu – svaki novi pogled, jedan nivo više.

Gej

Ovakav momak kao da je iskočio iz naslovne strane najprestižnijeg časopisa. Uvek je okružen prelepim devojkama, najčešće manekenkama i foto-modelima. Neverovatno je lep, namirisan, skockan, da ti zastane dah, kad ono, međutim… Kreće neka brža pesma, njegove igračke sposobnosti odmah dominiraju, a devojački san polako se ruši. Dečko krene da se uvija kao da mu je poslednje, meša zadnjicom bolje od svake devojke u klubu, igra prisno sa svojim drugaricama, nešto poput petinga. Još samo na čelu da napise Sorry, girls…

Dođi tatici

Punački gospodin od četrdesetak, pedesetak godina, najčešće ćelav, zauzeo je centralni separe u nekom fensi klubu. Zajedno sa njim sede još tri, četiri gospodina istih predispozicija. Ubrzo im se pridružuju mlade dame, iskvarcovane do besvesti. Najčešće su obučene u haljinice koje eventualno prekriju ono što se po pravilu prekriti mora, inače bi one i to otkrile, jer, hvala Bogu, u klubu je nenormalno vruće. Na svakih pola sata ka ovom separeu kreće se konobar, a u ruci nosi šampanjac s vatrometom. U trenutku kada konobar pristiže, gospoda zauzima stav like a boss, molim vas za jedan gromki aplauz.

Comments