Opušten momak

Ovo je normalna i pristojna vrsta momka u klubu. Stalo mu je da se dobro provede. Uglavnom izlazi sa istim društvom, svojim super drugovima. Oni piju taman toliko da se super osećaju. Muvanje devojaka im nije prioritet, ali ako im se neka dopadne vrlo rado će stupiti u kontakt sa njom na neki originalan i kulturan način.

muskarac 1378915906 135141 Alfa i omega mužjaci beogradskih klubova

Štreber

Ovo je momak koji izađe u klub otprilike dva puta godišnje. To se veče dugo čeka, pa se društvo organizuje nedeljama ranije. Oblači novu, sveže ispeglanu košuljicu i pravac žurka. Naručuje pivo i već pri ispijanju poslednjih kapi prve flaše – on je pijan. Zatim krene nekontrolisano da se ponaša, k’o pušten s lanca. Igra veoma zanimljivo, saleće devojke, a sutradan se svima hvali kako se pošteno napio.

Šaban

Ovakvu vrstu momaka možete videti samo na onim turbo-folk mestima, nešto poput svadbarske šatre, ali se ipak nazivaju klubom/splavom. Obavezan deo stajlinga jeste ogromna kajla koja izviruje iz poprilično maljavog poprsja. Tona alkohola je neizbežna, a uz onu najdirljiviju pesmu mora se razbiti i po koja čašica. Karakteristična poza su podignute ruke, a kako koja pesma naiđe, pada se u sevdah. Dok mu se obrazi rumene, on traži neku curicu da joj zapeva “Op mala bosonoga”, poigra se sa njom u toaletu, a zatim po njoj nazove novorođeno tele. Sve bi to bilo koliko-toliko okej da ne misli kako svi mogu da mu pljunu pod prozor, te često zavodi red, ponaša se bahato i nevaspitano.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments