Poput svog kolege Džej-Zija (Jay-Z) i njegove ćerkice Blu Ajvi (Blue Ivy), koja se pojavila na njegovom albumu, Ališa Kiz (Alicia Keys) razmatra mogućnost da uključi svog sinčića Edžipta (Egypt) na novi album pod nazivom “Girl on Fire”.

Tridesetjednogodišnja pevačica je za “Entertainment Weekly” izjavila da ako se odluči na to, njen sin će morati da kaže par reči i veruje da bi bio idealan za jednu pesmu pod nazivom “When It’s All Over”. Edžipt je, inače, Ališin dvadesetdvomesečni sin iz braka sa američkim hip-hop producentom i reperom Svizom Bicom (Swizz Beatzom).

Girl On Fire 550x339 Alicia Keys: Sin Egypt na novom albumu

Peti album lepe pevačice

Ališa nije jedina zvezda koja ima ideju da tako rano počne sa snimanjem svog deteta. Džej-Zijeva pesma “Glory” ima snimke glasova njegove ćerkice nedugo nakon njenog rođenja. Na pitanje novinara da li misli da će moguća buduća saradnja Edžipta i Blu Ajvi biti bolja i postati veći hit od mega hita njihovih roditelja “Empire State of Mind”, Ališa je odgovorila da ona misli da će ih sigurno nadmašiti.

Bez obzira na to da li će se Edžipt pojaviti na novom albumu, Ališa je dodala da je nesumnjivo on najveći izvor inspiracije za novi album koji će se pojaviti 27. novembra. Fanovi će moći prvi singl i naslovnu numeru “Girl on Fire” da čuju na dodeli “2012 MTV Video Music Awards” 6. septembra i u epizodi “VH1 Storytellers” koja će biti o Ališi i koja će se prikazivati 12. novembra.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments