The bigger, the better! Tako da, ako želiš da privučeš pažnju, ali i ostaviš utisak, biraj baš velike alke i postaraj se za to da ih na pravi način istakneš svojom frizurom. I zvezde poput Bijonse i Zendaje su takođe ispratile ovaj trend, a kako možeš da vidiš na njihovom primeru, alke zaista idu uz baš svaku kombinaciju. Sasvim sigurno jedan od razloga zašto ih obožavamo! Savet plus: ukoliko nosiš više minđuša, stilizuj ih sa nekoliko drugačijih i manje upadljivih modela alki. Volimo layering čak i kada govorimo o minđušama!

Statement modeli alki su uvek dobrodošli. Odaberi manje, ali upadljivije minđuše koje će samim tim biti sve što ti je potrebno od nakita. Na ovaj način i uz samo malo šminke možeš da osvežiš čak i najjednostavniju odevnu kombinaciju i učiniš je wow! Jednostavno – go bold or go home!

Do sada smo sve već naučile jednu od osnovnih modnih lekcija – ne plašiti se boja! Isto važi i kada je u pitanju nakit, u ovom slučaju, alke. Ukoliko voliš da svojim kombinacijama dodaješ neočekivani twist, uradi to na ovaj način – alkama u boji! Nemoguće je ostati neprimećen!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Ivana

Comments