MadeMe NYC

Osmišljen tako da “predstavlja dinamičnu perspektivu današnje omladine iz centra”, ovaj brend uzima ono najbolje iz devedesetih (kako u pogledu mode, tako i u pogledu kulture i muzike) i stvara pomalo čudne, ekscentrične komade za… pa, čudne i ekscentrične duše!

Scapes NY

Ovaj brend dokazuje da odeća za posao ne mora da bude dosadna – naprotiv! Andie Enomoto i Taylor Kaclik inspirisani su arhitekturom, grafikama i znakovima Njujorka pa su zato i kreirali neke od svojih najpoznatijih modela u kombinaciji crvene, žute, zelene i crne. Pruge i otisci cigle su takođe detalji zbog kojih je ovaj streetwear brend prepoznatljiv.

Namilia

Brend je poznat po pomalo nepristojnim komadima, provokativnim i seksi, a “kec iz rukava” su im definitivno prorezi kako na pantalonama, tako i na šortsevima!

39.7

Laneno, nežno, jednostavno. Ako bi ovaj brend trebalo opisati sa samo tri reči, to bi bile ove. Bodiji i dvodelni kompleti u hladnim, neutralnim nijansama su prosto savršeni za ljubitelje minimalizma!

MariaGulina

Ideja vodilja ovog brenda je – komfor. Iako prodaje sve, od majica pa do šortseva, najpoznatiji je po svojim upečatljivim trenerkama. Upečatljivo u ovom slučaju znači jarke boje poput crvene i žute, raznobojne pruge, karirani print pa čak i srca svuda po odeći!

Naslovna fotografija: instagram.com/___39_7

Ivana

Comments