16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Kad otkrijete jednu vrstu energetske prakse koja unapređuje vaše zdravlje, vitalnost i duh, onda obično nastavite da otkrivate bogatstvo alternativnih spoznaja i prakse.

Doživljaj celovitosti u sebi i jedinstva sa kosmosom, svest o sopstvenom biću i ličnosti nisu ograničeni na jednu tehniku i jedan pristup, zato što su te metode takođe deo celine i suštinski su povezane i podržavaju se.

Neko prosto lakše i radosnije pronalazi sebe u jogi i astrologiji, a neko osvešćuje kretanje i delovanje energije kroz rei ki, ili šamanizam. Nekome je bliska i delotvorna hrišćanska duhovna praksa, a nekome budistička ili neka treća.

Posvećenost, produhovljenost i kao neumitna posledica, telesno zdravlje i vitalnost, siguran su znak da čovek nije zastranio u religijski fanatizam i sektaška ograničenja, ili postao žrtva šarlatana.

astrologija Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (4. deo)

Astrologija i tarot, joga i tai či, akupunktura i su džok, meditacija i molitva – interpretacije celine, koje se preklapaju i podržavaju

Svest o sebi i drugima, o različitim realnostima kojima smo omeđeni ili oslobođeni, o ljubavi kojom smo obuhvaćeni i koju smo sposobni da delimo i množimo, o zadatku da živimo ispunjeni radošću i slaveći život – najviše je dostignuće, koje možda osećamo parcijalno i povremeno, koje ponekad gubimo kad skoljeni izazovima zaboravimo da ne treba da brinemo i koje uvek iznova pronalazimo, kao potvrdu da smo i dalje na putu, onom kojim se sve češće ide i kojim bismo želeli svim srcem da povedemo sve oko sebe.

Suzdržimo se. Neka svako pronađe svoju stazu, prečicu ili zaobilaznicu, neka se svako susretne sa svojim iskušenjima i upozna svoju snagu, volju i nameru.

Ako može i koliko može.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice