*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (4. deo)

Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (4. deo)

Kad otkrijete jednu vrstu energetske prakse koja unapređuje vaše zdravlje, vitalnost i duh, onda obično nastavite da otkrivate bogatstvo alternativnih spoznaja i prakse.

Doživljaj celovitosti u sebi i jedinstva sa kosmosom, svest o sopstvenom biću i ličnosti nisu ograničeni na jednu tehniku i jedan pristup, zato što su te metode takođe deo celine i suštinski su povezane i podržavaju se.

Neko prosto lakše i radosnije pronalazi sebe u jogi i astrologiji, a neko osvešćuje kretanje i delovanje energije kroz rei ki, ili šamanizam. Nekome je bliska i delotvorna hrišćanska duhovna praksa, a nekome budistička ili neka treća.

Posvećenost, produhovljenost i kao neumitna posledica, telesno zdravlje i vitalnost, siguran su znak da čovek nije zastranio u religijski fanatizam i sektaška ograničenja, ili postao žrtva šarlatana.

astrologija Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (4. deo)

Astrologija i tarot, joga i tai či, akupunktura i su džok, meditacija i molitva – interpretacije celine, koje se preklapaju i podržavaju

Svest o sebi i drugima, o različitim realnostima kojima smo omeđeni ili oslobođeni, o ljubavi kojom smo obuhvaćeni i koju smo sposobni da delimo i množimo, o zadatku da živimo ispunjeni radošću i slaveći život – najviše je dostignuće, koje možda osećamo parcijalno i povremeno, koje ponekad gubimo kad skoljeni izazovima zaboravimo da ne treba da brinemo i koje uvek iznova pronalazimo, kao potvrdu da smo i dalje na putu, onom kojim se sve češće ide i kojim bismo želeli svim srcem da povedemo sve oko sebe.

Suzdržimo se. Neka svako pronađe svoju stazu, prečicu ili zaobilaznicu, neka se svako susretne sa svojim iskušenjima i upozna svoju snagu, volju i nameru.

Ako može i koliko može.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice