Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Kad otkrijete jednu vrstu energetske prakse koja unapređuje vaše zdravlje, vitalnost i duh, onda obično nastavite da otkrivate bogatstvo alternativnih spoznaja i prakse.

Doživljaj celovitosti u sebi i jedinstva sa kosmosom, svest o sopstvenom biću i ličnosti nisu ograničeni na jednu tehniku i jedan pristup, zato što su te metode takođe deo celine i suštinski su povezane i podržavaju se.

Neko prosto lakše i radosnije pronalazi sebe u jogi i astrologiji, a neko osvešćuje kretanje i delovanje energije kroz rei ki, ili šamanizam. Nekome je bliska i delotvorna hrišćanska duhovna praksa, a nekome budistička ili neka treća.

Posvećenost, produhovljenost i kao neumitna posledica, telesno zdravlje i vitalnost, siguran su znak da čovek nije zastranio u religijski fanatizam i sektaška ograničenja, ili postao žrtva šarlatana.

astrologija Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (4. deo)

Astrologija i tarot, joga i tai či, akupunktura i su džok, meditacija i molitva – interpretacije celine, koje se preklapaju i podržavaju

Svest o sebi i drugima, o različitim realnostima kojima smo omeđeni ili oslobođeni, o ljubavi kojom smo obuhvaćeni i koju smo sposobni da delimo i množimo, o zadatku da živimo ispunjeni radošću i slaveći život – najviše je dostignuće, koje možda osećamo parcijalno i povremeno, koje ponekad gubimo kad skoljeni izazovima zaboravimo da ne treba da brinemo i koje uvek iznova pronalazimo, kao potvrdu da smo i dalje na putu, onom kojim se sve češće ide i kojim bismo želeli svim srcem da povedemo sve oko sebe.

Suzdržimo se. Neka svako pronađe svoju stazu, prečicu ili zaobilaznicu, neka se svako susretne sa svojim iskušenjima i upozna svoju snagu, volju i nameru.

Ako može i koliko može.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice