Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Energija nije samo dobro i pozitivno, kao što ljubav nije samo davanje i uživanje.

Postoje loše i štetne energije, uticaji koji razboljevaju i iscrpljuju, kao što postoje zlonamerni ljudi i energetski praktičari.

Opšteprihvaćeno saznanje o energetskom vampirizmu može da vam približi ideju da neko može nešto loše da vam uradi, jer to želi ili jer je to neko drugi tražio od njega. Oblast magije i šamanizma obavijena je dimnom zavesom predrasuda i sujevernog straha, ali to je takođe energetska praksa koja isceljuje i ubija. Ona, naravno, ima svoju cenu, kako za praktičare, tako i za žrtve, cena je život, energija i duša i izlazi van okvira samo jednog života na zemlji.

Ta cena nam je poznata kao karma, a iz iskustva naroda sa ovih prostora poznata je i kao nasleđivanje greha do sedmog kolena.

Energetski lanac namernog, kao i nehotičnog ubistva i nanošenja zla ume da zategne omču na vratu nekog, po svemu sudeći, potpuno nedužnog.

I u ovoj, mračnoj oblasti svesti i energetske prakse, postoji preventiva i izlečenje, uvidi i transformacija, razrešenje i oslobađanje.

Postoji energetska zaštita, kao preventiva, i postoji simbolično i ritualno odrađivanje karme, kao razrešenje osvešćenog nasleđa.

tumblr m76kkk3XNZ1r4kom5o1 500 Alternativa – put kojim se sve češće ide: Demistifikacija energije (5. deo)

Ne zaboravite dualizam, svetlo i tamu

Ako, recimo, vežbate jogu, ne morate da se udubljujete u njeno energetsko delovanje da biste osetili blagodeti ove prakse, ali ono kad sledeći instrukciju zauzmete određen položaj i zamislite oko sebe zlatno jaje, zapravo postavljate osnovni energetski štit.

Paljenje sveća, davanje novca, hodočašća, prinošenje simbolične žrtve, nošenje određene boje, paljenje ili zakopavanje određenih stvari, sve su to magijski rituali, za koje često ne moramo ni da znamo šta znače i čemu služe, da bismo se oslobodili onoga čega želimo da se oslobodimo.

Put oduhovljenja nisu samo lekcije i izazovi koji nas jačaju, od kojih sazrevamo i postajemo bolje osobe. Kao i u ljubavi, u taj put, igrajući se, ulažemo sve što imamo, a to je sam život.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

 

 

Editors choice