4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Masa je uvek bila sumnjiva i njome su uvek manipulisali pojedinci. Oni koji su umeli da osete najniže kolektivne vibracije i da sa njima povežu svoju sposobnost da predvode, ubeđuju, naređuju. Želite li da budete deo stada, da vama vlada kolektivna svest, a pogotovu kolektivna nesvest, da budete oruđe u rukama sposobnog vođe?

Ili želite da predvodite stado, da u njemu pokrećete ono što je najlakše pokrenuti u masi – osudu, osvetu i strah?

Ne želite ni jedno?

To znači da ste spremni i u stanju da podignete vibracije energije nižih čakri ka višim, koje se kroz srčanu čakru, kroz energiju ljubavi, prihvatanja, razumevanja i opraštanja transformišu u delotvornu višu svest, do sposobnosti da opažamo različite nivoe realnosti i delujemo optimalno razvojno u skladu sa svojim opažanjima.

People 2 Alternativa, put kojim se sve češće ide: Frekvencije i vibracije (2. deo)

Frekvencije i vibracije

Sve kolektivno sastoji se od pojedinačnog. A kolektivno nesvesno je veće i apsorbuje pojedinačno svesno, ako se stalno, voljno i namerno ne izmičemo uticaju mase.

Pojedinci su oduvek bili zaslužni za podizanje kolektivne svesti, a nabrajajući malobrojne genije kojima čovečanstvo nije ni prosto ni lako ukazalo poverenje, a ipak im duguje sav napredak, sa zebnjom uočavamo da je krajnje vreme da neko opet zavibrira i pogura ljude ka savesnom i odgovornom preživljavanju na Zemlji.

Dok čekamo, dužni smo da delamo kao da smo mi sami taj genij od koga zavisi sledeći nivo naučnog saznanja i duhovne prakse.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

Editors choice