310 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

U sredu 23. marta u restoranu Kalemegdanska terasa održan je press koktel u organizaciji modnog studija Click na kome je najavljen 29. po redu Amstel Belgrade Fashion Week. Brojnim predstavnicima elektronskih i štampanih medija, kao i gostima, učesnicima i prijateljima Fashion Week-a, najpre se obratio Nenad Radujević, direktor Beogradske Nedelje mode koji je prisutne upoznao sa programom manifestacije.

U želji da se neprekidno menjamo i težimo boljem ove sezone za temu odnosno kampanju, MS Click je odabrao metamorfozu – neprestano podsticanje na traženje novog, drugačijeg i boljeg.

Modni studio Click kao organizator najprestižnije domaće modne manifestacije će se potruditi da kroz program Beogradske nedelje mode prezentuje kvalitetne aktere na domaćem modnom tržištu – domaće modne kuće, reprezentativne inostrane brendove, samostalne autore, kao i mlade dizajnere. Na taj način će Beogradski Fashion Week u prvi plan staviti modni dizajn kao najvažniji aspekt prve manifestacije ove vrste u istočnoj Evropi.

Predstavnici medija bili su u prilici da razgovaraju sa kreatorima učesnicima Amstel Fashion Week-a a koktelu su prisustvovali i brojne ličnosti iz javnog života.

110 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel 29 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

45 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

74 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

92 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

102 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

132 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

152 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

171 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

181 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

211 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel

232 Amstel Belgrade Fashion Week: press koktel


Fotograf: Nemanja Obradović je vizuelni umetnik koji neprekidno traga za neobičnim, lepim, stvarnim. Sportista koji otkriva ekstremnu stranu sebe. Čini mu se da ponekad živi kao da igra u svom filmu.

Comments