U saradnji sa mojim prijateljima iz Wannabe magazina odlučila sam se na ovaj izazov, koji će, nadam se i vama biti zanimljiv. Ovaj video sa predlozima outfita je nastao posle intervjua koji smo snimili pre par meseci, koji ste nadam se već pogledali.

Ana Ristic 3 Ana Ristić: 4 outfita za 4 prilike

Outfit br.1 – Ovaj outfit je moj omiljeni. Savršeno skrojene pantalone i svilena bluza srpske dizajnerke Ivane Ristić. Kod cigaret pantalona jako je bitna dužina tako da vodite računa da budu do članka ukoliko želite da ih nosite u kombinaciji sa salonkama ili baletankama. Ovaj outfit je idealan za posao, a ujedno i za večeru sa prijateljima kada ne želite da izgledate “previše sređeno”. Veoma je ženstven, zar ne?

Outfit br.2Stylish outfit. Ukoliko se odlučite za ovakav outfit budite sigurni da ćete biti primećeni. Čizme iznad kolena i kratka haljina uvek znaju da budu na granici vulgarnosti. Zato uvek kada se odlucite za čimzme iznad kolena, haljina mora da bude šireg kroja nikako da bude uzana. Jer to je ta granica. Ja sam se odlučila za ovu divnu haljinu boje lavande, jer mi se savršeno slagala uz ove čizme koje nisam baš imala mnogo prilike da nosim. Kaišem sam istakla struk i mislim da je ovo savršena kombinacija za večernji izlazak u klub.

Ana Ristic licni stil Ana Ristić: 4 outfita za 4 prilike

Outfit br.3 – U ovom outfitu se sve vrti oko detalja. Prilično je klasičan, ali cipele, torba i nakit mu daju taj “chic look “. Ovaj outfit je univerzalan, samo nije za posao, bar ne ako radite u nekoj banci ili nekoj korporaciji gde postoji određen dress code. Idelan je za preko dana, jer možete da ga nosite i uz baletanke, a podjedanko je dobar i za noćne izlaske, tako da je na vama da odlučite.

Outfit br.4Statement outfit. Kada kombinujete printove, u ovom slučaju je isti print samo različiti materijali, svakao je interestanto. Ovako obučene možete bilo gde i na sastanak i na piće sa drugaricama, pa čak i na posao. Ukoliko želite da izgledate ženstvenije, mala lakavana torbica je idealna za taj efekat.

Ana Ristic 2 Ana Ristić: 4 outfita za 4 prilike

Ana Ristić