#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

1/4

Ovogodišnji 38. po redu “Belgrade Fashion Week”, zatvoren je revijom Plain-Plane, Ane Trošić Trajković, dizajnerke modnog studija Mood Board. Reč je o kolekciji koja je dizajnirana za ženu koja je definisala lični stil i izgradila se u modnom smislu, odnosno ženi koja je tačno tamo gde želi da bude, samosvesna i ostvarena. Baš takva je i Ana, koja se kao osnivač i jedan od dizajnera studija Mood Board, poslednjih osam godina bavi stajlingom, dizajnom i produkcijom uniformi i kostima za potrebe marketinških agencija. Uspeh studija Mood Board je rezultat nastojanja dizajnera da u strogo zadatim uslovima i vrlo kratkim rokovima napravi manje i veće serije odevnih predmeta koji se koriste kao uniforme, a svojom estetikom, modernošću i kvalitetom prevazilaze tu kategoriju. Upoznajte ovu kreativnu i veoma uspešnu mladu damu!

ana trosic trajkovic 1 Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

WANNABE MAGAZINE: Vaša revija Plain-Plane zatvorila je 38. Belgrade Fashion Week. Zašto su baš avioni bili inspiracija za ovu Vašu kolekciju?

ANA TROŠIĆ TRAJKOVIĆ: Nisam ekspert za avione, da budem iskrena. I dalje mi nije najjasnije kako to jedna naprava od čelika podigne u nebo stotine ljudi i odleti daleko. Zauvek će me fascinirati ta činjenica. Ono sto me je inspirisalo kod aviona je zapravo ono sto oni simbolizuju: sloboda, prostranstvo, širina, nesputanost, kretanje, let, napredak… I ne manje od toga, vizuelni dizajn i estetika tih moćnih mašina, aerodinamične linije, čiste, svedene, jednostavne, ravne. Takođe, avioni od papira, taj format sklopljen pod pravilnim i ostrim uglavima bili su inspiracija za konstrukcije modela, kao i za prateću liniju modnih dodataka koju za Mood Board potpisuje Nikola Trajković, dizajner nakita.

ana trosic trajkovic 2 Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

Editors choice