Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

1/4

Ovogodišnji 38. po redu “Belgrade Fashion Week”, zatvoren je revijom Plain-Plane, Ane Trošić Trajković, dizajnerke modnog studija Mood Board. Reč je o kolekciji koja je dizajnirana za ženu koja je definisala lični stil i izgradila se u modnom smislu, odnosno ženi koja je tačno tamo gde želi da bude, samosvesna i ostvarena. Baš takva je i Ana, koja se kao osnivač i jedan od dizajnera studija Mood Board, poslednjih osam godina bavi stajlingom, dizajnom i produkcijom uniformi i kostima za potrebe marketinških agencija. Uspeh studija Mood Board je rezultat nastojanja dizajnera da u strogo zadatim uslovima i vrlo kratkim rokovima napravi manje i veće serije odevnih predmeta koji se koriste kao uniforme, a svojom estetikom, modernošću i kvalitetom prevazilaze tu kategoriju. Upoznajte ovu kreativnu i veoma uspešnu mladu damu!

ana trosic trajkovic 1 Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

WANNABE MAGAZINE: Vaša revija Plain-Plane zatvorila je 38. Belgrade Fashion Week. Zašto su baš avioni bili inspiracija za ovu Vašu kolekciju?

ANA TROŠIĆ TRAJKOVIĆ: Nisam ekspert za avione, da budem iskrena. I dalje mi nije najjasnije kako to jedna naprava od čelika podigne u nebo stotine ljudi i odleti daleko. Zauvek će me fascinirati ta činjenica. Ono sto me je inspirisalo kod aviona je zapravo ono sto oni simbolizuju: sloboda, prostranstvo, širina, nesputanost, kretanje, let, napredak… I ne manje od toga, vizuelni dizajn i estetika tih moćnih mašina, aerodinamične linije, čiste, svedene, jednostavne, ravne. Takođe, avioni od papira, taj format sklopljen pod pravilnim i ostrim uglavima bili su inspiracija za konstrukcije modela, kao i za prateću liniju modnih dodataka koju za Mood Board potpisuje Nikola Trajković, dizajner nakita.

ana trosic trajkovic 2 Wannabe intervju: Ana Trošić Trajković

Editors choice