Hot topics

#HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Da li se i ti ponekad osećaš kao da vreme leti?! Deluje kao da smo juče birali novi bikini za leto, nismo ni trepnuli, a već razmišljamo o novom stylish kaputu za zimu! U svetu koji žuri, juri i nikad ne staje, da li umeš da udahneš duboko, usporiš i uzmeš vreme za sebe? Znaš li da kažeš “Ne”? Umeš li da proceniš šta je zaista važno? 

Ako se i ti osećaš kao da te spoljni svet guši i pritiska i da zapravo ne živiš život koji želiš, već onaj koji ti nameće okolina, došao je krajnji momenat da kažeš sebi dosta je bilo! To je svesna odluka koju sama moraš doneti i istrajati u njoj, jer zamisli samo kako to sve utiče na tvoju kožu.

stasa 2 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Želiš da izgledaš mladoliko i da ti koža sija? Uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu je prvi korak ka tome. Tu na scenu nastupa Vichy Slow Age linija proizvoda, posebno razvijena da usporava pojavu prvih znakova starenja kože.

SLOW AGE je proizvod koji je nastao kada su stručnjaci iz Vichy laboratorija proučavali pojavu starenja koja se odvija pod uticajem okoline (UV zraci, zagađenje), emocije (stres i umor) i životne navike, a otkrića do kojih su došli omogućili su im da razviju prvu Vichy negu koja deluje na znakove stranja urokovane ovim pojavama. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode, koja čini da koža postane snažnija i otpornija na štetne uticaje.

stasa 3 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Već smo pisali o 5 načina kako da postaneš i ostaneš najbolja verzija sebe, i sačuvaš lepotu svoje kože, a kako to posetiže modna blogerka Anastasija Stasha Đurić, otkrij u nastavku!

Editors choice