Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Da li se i ti ponekad osećaš kao da vreme leti?! Deluje kao da smo juče birali novi bikini za leto, nismo ni trepnuli, a već razmišljamo o novom stylish kaputu za zimu! U svetu koji žuri, juri i nikad ne staje, da li umeš da udahneš duboko, usporiš i uzmeš vreme za sebe? Znaš li da kažeš “Ne”? Umeš li da proceniš šta je zaista važno? 

Ako se i ti osećaš kao da te spoljni svet guši i pritiska i da zapravo ne živiš život koji želiš, već onaj koji ti nameće okolina, došao je krajnji momenat da kažeš sebi dosta je bilo! To je svesna odluka koju sama moraš doneti i istrajati u njoj, jer zamisli samo kako to sve utiče na tvoju kožu.

stasa 2 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Želiš da izgledaš mladoliko i da ti koža sija? Uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu je prvi korak ka tome. Tu na scenu nastupa Vichy Slow Age linija proizvoda, posebno razvijena da usporava pojavu prvih znakova starenja kože.

SLOW AGE je proizvod koji je nastao kada su stručnjaci iz Vichy laboratorija proučavali pojavu starenja koja se odvija pod uticajem okoline (UV zraci, zagađenje), emocije (stres i umor) i životne navike, a otkrića do kojih su došli omogućili su im da razviju prvu Vichy negu koja deluje na znakove stranja urokovane ovim pojavama. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode, koja čini da koža postane snažnija i otpornija na štetne uticaje.

stasa 3 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Već smo pisali o 5 načina kako da postaneš i ostaneš najbolja verzija sebe, i sačuvaš lepotu svoje kože, a kako to posetiže modna blogerka Anastasija Stasha Đurić, otkrij u nastavku!

Editors choice