Kako bi nekome objasnila svoju profesiju?
Započela sam kao modna blogerka, kasnije se to proširilo na beauty i lifestyle segment i danas se osobe koji se bave ovim nazivaju influencerima.

stasa 1 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Kao influencer, trudim se da kroz lifestyle postove prikažem mojim vernim pratiocima ono što je novo na tržištu a što sam pažljivo odabrala kao i ono što dugo koristim i preporučujem. Volim da putujem, prikazujem nove modne trendove i stavim akcenat na negu.

Kada i kako si započela svoju karijeru fashion blogerke?
Na blogu sam imala puno zahteva da snimim prvi video (pitanja i odgovori) i njega sam snimila davno, ali sam aktivno krenula da snimam YouTube videe pre 2 godine.

Možeš li da nam opišeš kako izgleda tvoj tipičan dan?
Opisaću vam današnji dan. Uz doručak prelistavam i odgovaram na mailove, našminkam se i odem na sastanak, zatim kod frizera, snimam video.

Oblačim se za slikanje, i nakon slikanja za instagram ili blog obično uveče bude neki event. Večeras ih je čak 4! Kada se vratim kući, editujem video ili spremam blog post za naredni dan.

stasa 4 Anastasija Đurić ti otkriva kako da uzmeš vreme za sebe i postaneš nova ambasadorka Vichy Slow Age linije

Koji je tvoj odgovor na izreku “Uspori i uzmi vremena za sebe”?
Danas svi živimo užurbano, imamo puno posla i stalno negde žurimo. Ključ je u balansu i volim da odvojim vreme za sebe, za negu, mackanje, gledanje omiljene serije… To je dodatni razlog zašto obožavam Slow Age Vichy liniju, koja me motiviše da zastanem, udahnem vazduh i uzmem vreme za sebe.

Postoje li u ovom trenutku određeni trendovi lepote ili mode koje posebno voliš? Mrziš?
Upravo se spremam za Pariz (fashion week), i beretke su mi tako francuske i omiljeni (novi- stari) trend, kao i crvene čizme preko kolena. Nisam volela trend providne obuće ali na moju sreću on polako jenjava.

Ako i ti koristiš Slow Âge liniju i želiš da postaneš Vichy ambasadorka poput Anastasije, fotografiši se sa svojim omiljenim Slow Âge proizvodom i postani nova zvezda Vichy videa

Comments