#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Umesto ranije najavljenog datuma (11. maj), koncert slavnog italijanskog tenora Andree Bočelija (Andrea Bocelli), pomera se na dan ranije, 10. maj 2013. Do promene dolazi usled proširivanja turneje.

Takođe, obaveštavamo vas da će se od sutra, 12. oktobra, u prodaji naći ulaznice po cenama od: 4,500, 5,500, 5,900, 6,500, 7,900, 8,900, 9,500, 15,000 i 20,000 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs. Call center 0900/11 00 11 počinje sa novim radnim vremenom od 10 do 22h, svih sedam dana u nedelji. Call centar na telefon 0900/11 00 11 – cena poziva sa fiksne i mobilne mreže MTS-a je 48 din/min*.

Posle mnogo uspešnih sezona, rasprodatih albuma i nastupa na najpoznatijim operskim scenama i u dvoranama širom sveta, Bočeli će se ponovo naći na sceni u Areni. Bočeli je izrazio želju da ga na koncertu u Beogradu prati orkestar iz Srbije kao i da sa njim nastupi i specijalni gost sa naših područja koga će sam izabrati.

andrea bocelli smile 150293 1440x900 Andrea Bocelli: Koncert slavnog italijanskog tenora

Slavni italijanski tenor - Andrea Bočeli

Andreu Bočelija s razlogom nazivaju legendom novog milenijuma poput Karuza (Caruso), Del Monaka (Del Monaco), Korelija (Corelli). Od trenutka kada se pojavio na festivalu u San Remu 1994. godine počeo je njegov vrtoglavi uspeh.

Na nedavno održanoj manifestaciji Classic Brit Awards, slavni tenor Andrea Bočeli odlikovan je specijalnim priznanjem “International Artist of the Year” u čast 20. godina duge karijere.

Melodija pesme “Con te Partiro” koju je snimio 1996. (kao i kasniji duet sa Sarom Brajtman (Sarah Brigthman) pod nazivom “Time to Say Goodbye”) slušala se širom sveta. O fenomenu umetnika koji je albumom “Romanza” napravio pravu eksploziju i srušio sve rekorde prodaje pričali su svi. Bočeli je objavio preko 30 albuma sa izvođenjima operskih dela kao i pop balada koji su rasprodati u 75 miliona primeraka širom sveta.

Editors choice